‘Las cosas claras’

L’enuig de Jesús Cintora amb el conseller de Salut que s’ha vacunat: «A sobre diu que no l’entenem»

El presentador ha esclatat per les declaracions del polític murcià que ha rebut el medicament sense tocar-li

L’enuig de Jesús Cintora amb el conseller de Salut que s’ha vacunat: «A sobre diu que no l’entenem»
1
Es llegeix en minuts

Jesús Cintora no ha pogut evitar esclatar davant un dels temes més polèmics del dia. ‘Las cosas claras’ ha analitzat en la seva última entrega el cas del conseller de Salut murcià, Manuel Villegas, que s’ha vacunat contra el coronavirus quan encara no li tocava. Davant aquest delicat assumpte, el presentador ha volgut mostrar la seva taxativa postura.

El periodista ha explicat els punts clau de l’assumpte per posar en context els espectadors de l’espai: «No és en una residència i tampoc no és personal sanitari, però s’ha vacunat». «S’han vacunat ell i la dona que treballa també a la conselleria quan no els tocava», ha dit al programa de La 1.

Notícies relacionades

El presentador ha volgut expressar la seva indignació davant l’assumpte i ha retret l’actitud del polític després d’haver esclatat la polèmica: «No només no dimiteix, sinó que, a més, diu que no l’entenem. Ni dimiteix ni el fan fora», ha sentenciat visiblement molest pel tema.

Abans de canviar d’assumpte, Cintora ha recuperat una peça en la qual Villegas explica que no creu que hagi fet res de dolent, però que malgrat això demana perdó: «Jo soc així; si pensen que no he actuat bé, el primer que faig és demanar perdó». No obstant, aquestes paraules només han despertat una nova crítica del conductor del programa: «‘Yo soy así y así seguiré. Nunca cambiaré’. Seguirà, perquè encara està en el càrrec. No se’n va i tampoc no el fan fora», ha conclòs el comunicador.

Temes:

TVE