Nova sèrie

Amazon Prime Vídeo mostra les primeres imatges de ‘La templanza’, amb Leonor Watling i Rafael Novoa

Amazon Prime Vídeo mostra les primeres imatges de ‘La templanza’, amb Leonor Watling i Rafael Novoa
1
Es llegeix en minuts

Amazon Prime Video ha començat a promocionar ‘La templanza’, la seva nova ficció original, que arribarà aquest any a més de 240 països. La ficció, que compta amb deu episodis, està protagonitzada per Leonor Watling i Rafael Novoa, que encapçalen un repartiment d’actors internacionals que supera els 130 intèrprets, entre els quals destaquen Emilio Gutiérrez Caba, Juana Acosta, Esmeralda Pimentel, Nathaniel Parker, Alejandro del Madrid i Raúl Briones, entre d’altres. Produïda per Atresmedia Studios (Buendía Studios) amb Sonia Martínez, Nacho Manubens, Tedy Villalba i José María Caro com a productors executius, la sèrie està dirigida per Guillem Morales, nominat als Goya i els BAFTA (‘El habitante incierto’, ‘Los ojos de Julia’, ‘Inside No.9’); el guanyador del Goya Alberto Ruiz Rojo (‘El Cid’, ‘Brigada Costa del Sol’, ‘Presunto culpable); i la guanyadora del Goya Patricia Font (‘Café para llevar’, ‘Polseres vermelles’, ‘Cites’, ‘Gente que viene y bah’).

Notícies relacionades

Susana López Rubio (‘El tiempo entre costuras’) ha liderat l’equip de guionistes, que també inclou Javier Holgado (‘El desorden que dejas’). Bernat Bosch Bausà i Oscar Montesinos com directors de fotografia, Pepo Ruiz, director de vestuari, i Didac Bono, en la direcció d’art, completen l’equip

Així és ‘La templanza’

‘La templanza’ és un drama romàntic basat en l’exitosa novel·la de María Dueñas (El tiempo entre costuras, Las hijas del Capitán) ambientada a finals del segle XIX. Narra la història de Soledad Montalvo i Mauro Larrea, una dona i un home fets a si mateixos els destins dels quals estan a punt de convergir en un lloc i un temps fascinants. Es tracta d’una història sobre la superació de l’adversitat i la recerca del nostre lloc al món. Una història sobre com construir un imperi i perdre-ho tot un dia, sobre aventures en terres exòtiques i les segones oportunitats. La templanza farà viatjar l’audiència fins a les tumultuoses comunitats mineres de Mèxic al segle XIX, passant pels elegants salons de la més exclusiva societat londinenca, per arribar a la vibrant Cuba del tràfic d’esclaus i, d’allà, a un Jerez gloriós on es trobaven els cellers més importants del món.