Yotele Live!

Manel Fuentes, en directe amb Ricky García: «Aquesta nit pot passar de tot a la final de TCMS»

Manel Fuentes, en directe amb Ricky García: «Aquesta nit pot passar de tot a la final de TCMS»
1
Es llegeix en minuts

’Tu cara me suena’ celebra aquesta nit la seva gran final a Antena 3. La vuitena edició del ‘talent show’, la més llarga de la seva història a causa de l’aturada pel coronavirus, s’acomiada dels espectadors proclamant el seu guanyador o guanyadora. Una victòria que en aquesta ocasió no està gens clara, tal com ha reconegut Manel Fuentes aquesta tarda en un directe amb Ricky García, director de YOTELE. Durant la conversa, el presentador ha revelat a més quina és la seva actuació favorita de la temporada i ha parlat del seu nou projecte a la cadena: ’Veo cómo cantas’.

Titulars:

Hi ha molta emoció continguda. Els concursants tenen la necessitat de treure el millor de si mateixos després de la pandèmia. 

Des que hem tornat el públic no és tan nombrós, però és vital. El públic que compta és el que està a casa, que amb el seu vot decidirà qui guanya.

En aquesta ocasió no està clar qui serà el guanyador o guanyadora. Hi ha edicions en què ha estat molt cantat, però aquesta nit pot passar de tot. 

Notícies relacionades

La meva actuació favorita és la de Cristina Ramos com a Shirley Bassey. Veient-la per la tele no va ser tan impressionant com al plató, va ser una cosa màgica i es va aturar el temps. Entra en la històriques de TCMS. 

(Article en elaboració)