INCIDENT

Un dron amb la bandera espanyola es cola per sorpresa en la retransmissió de les Campanades

L’aparell no té procedència coneguda i la policia està investigant qui va ser el responsable dels fets

Un dron amb la bandera espanyola es cola per sorpresa en la retransmissió de les Campanades
1
Es llegeix en minuts

En plena retransmissió de les Campanades un dron va aparèixer per sorpresa davant del rellotge de la Puerta del Sol. L’aparell, que van poder veure clarament els espectadors de TVE, es va colar a la plaça buida transportant una bandera d’Espanya i un crespó negre. Els efectiu policials presents al lloc van assegurar que la procedència de l’aparell era desconeguda i ja s’han iniciat les investigacions al respecte.

Notícies relacionades

El dron va sorprendre tothom quan, en ple comiat de l’any, va eludir el perímetre de seguretat de l’esdeveniment i va aparèixer a la plaça madrilenya, on no hi havia ningú com a mesura pel coronavirus. A més de la bandera espanyola i del crespó, l’objecte volador també transportava un missatge compost per un hashtag, el logotip de Youtube al costat del nom de ‘Germán’.

Els membres de la Policia Nacional i de la policia municipal van declarar desconèixer la procedència de l’aparell, del qual ja s’han començat a fer les investigacions al respecte per saber qui va ser el responsable dels fets. En declaracions a cadena SER, el delegat del Govern de Madrid José Manuel Franco va definir l’acte vandàlic de «broma macabra».

Temes:

TVE