ABANS DE PARTICIPAR-HI

La pista que va deixar caure Cristina Pedroche en 'Zapeando' sobre el seu pas per 'Mask singer'

La col·laboradora va fer una picada d'ullet a la màscara de Robot durant la tarda de dimarts, un dia abans de la gala

pedroche

pedroche

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Dimecres passat, ‘Mask singer’ va posar a jugar de nou els espectadors d’Antena 3 amb la revelació de les identitats de dues noves màscaresMàxim Huerta es trobava darrere de Gamba, el personatge eliminat de la nit, i Cristina Pedroche va acudir com a convidada sota la disfressa de Robot. El que ningú no sabia era que, un dia abans, la col·laboradora de ‘Zapeando’ havia deixat caure una reveladora pista que feia referència a la seva participació en el programa. 

«Ningú no sabíem que Cristina Pedroche seria el Robot de ‘Mask singer’, i això que ahir ens va donar una pista a la nostra cara, als nostres morros», va explicar Dani Mateo en l’espai d’humor de La Sexta. El presentador va donar pas al vídeo en qüestió, en el qual la seva companya feia un gest que delatava el seu pas pel talent d’Antena 3

Notícies relacionades

En els minuts finals del programa de dimarts, Pedroche va imitar els moviments d’un robot, fent una picada d’ullet al seu personatge de ‘Mask singer’. «Estaves donant una pista i no ho vam veure», va reconèixer Lorena Castell mentre la vallecana es petava de riure. 

No obstant, Pedroche va assegurar que no va ser conscient que estava donant una pista: «Et juro que no tenia ni idea del que havia fet, però, sí, sí, estava fent el robot. Potser és que, com que havíem parlat del tema i sabia que sortia aquella nit, vaig posar èmfasi que calia veure el programa». «Potser em vaig quedar amb la cosa que era el Robot i ho vaig fer», va confessar en ‘Zapeando’.