VÍDEO

'El hormiguero': Raúl Cimas revela les mentides de la seva època universitària amb Ernesto Sevilla

L'humorista va acudir al programa de Pablo Motos per presentar el seu nou llibre

raul-cimas

raul-cimas

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El hormiguero’ va arrencar aquest dilluns una nova setmana a Antena 3 rebent Raúl Cimas com a convidat. L’humorista va acudir al programa de Pablo Motos per presentar ‘Mamotreto’, una recopilació dels seus tres últims llibres. «En necessitava un de gruixut perquè n’havia fet tres de prims», va fer broma durant l’entrevista. 

Al llarg del programa, Motos es va interessar per l’època universitària de Cimas amb Ernesto Sevilla, ja que tots dos van coincidir a la Facultat de Belles Arts. «Bé, vam ser allà. No sé si Ernesto continuarà mentint, però no vam fer res», va reconèixer el còmic entre rialles, que va revelar que els dos mentien els seus pares sobre les notes. 

«Un dia em va trucar la meva mare i li vaig dir que en suspendria tres. Es va posar a plorar i em va explicar que el pare d’Ernesto li havia dit que ho aprovaria tot amb excel·lent», va recordar Cimas, abans d’afegir: «Em vaig adonar dels graus de mentida. Ernesto ho anava a suspendre tot i va dir que aprovaria amb excel·lent, jo vaig dir que me’n quedarien tres però també anava a suspendre-ho tot». 

Notícies relacionades

D’altra banda, Motos va afirmar que sent un gran respecte envers els humoristes que fan monòlegs i va voler conèixer quin ha sigut la pitjor experiència de Cimas sobre l’escenari: «Al principi eren totes dolentes, la gent no havia sentit parlar de monòlegs ni res, en alguns llocs jo sortia directament des d’un magatzem... Però no soc capaç de recordar-ho, al final et quedes amb les coses bones, potser és el meu mecanisme de defensa», va respondre. 

«Això és molt difícil, el normal és equivocar-te i quan fas humor no pots tocar la mateixa tecla sempre, has de canviar, sorprendre i hi ha el risc que no et comprenguin», va afegir l’humorista, que va finalitzar la seva intervenció aconseguint entregar la targeta d’‘El hormiguero’ que acumulava nou mil euros.

Temes:

El hormiguero