HO EXPLICA 'SÁLVAME'

La policia intervé després de la brutal discussió de Laura Matamoros i Benji Aparicio amb uns veïns

benji-laura-matamoros

benji-laura-matamoros

1
Es llegeix en minuts

Laura Matamoros i la seva parella, Benji Aparicio, van protagonitzar el 27 d’agost una brutal discussió amb uns veïns, en què va haver d’intervenir la Policia. ‘Sálvame’ va mostrar aquest dijous les imatges de l’aldarull, que es va produir al madrileny barri de Salamanca mentre la parella disfrutava d’una vetllada a la terrassa del seu restaurant.

Pel que sembla, uns veïns van baixar per queixar-se i es van enfrontar a la mediàtica parella, cosa que va donar lloc a una acalorada escena, en la qual van arribar les mans. «¡L’última vegada que li aixeques la veu!», se sent dir a Benji mentre dona un mastegot a l’home amb qui discutia. 

 Finalment, tal com va informar ‘Sálvame’ i s’aprecia en les imatges, la Policia es va personar a la zona i va parlar amb totes les parts implicades. Després de l’emissió del vídeo, Laura Matamoros va trucar al programa de Telecinco per donar la seva versió dels fets. 

Notícies relacionades

Segons la filla de Kiko Matamoros, tot es deu als problemes constants que tenen amb una veïna: «O bé baixa cridant i munta enrenou o agafa galledes de lleixiu i les tira als clients. És una senyora que té un problema»

«La veïna de dalt és la que s’asseu i quan a determinada hora se li diu que no se li pot servir més, és quan comença amb insults i faltes de respecte. I l’altra persona que es veu igual. El noi és qui falta greument la cambrera. Aquí és quan es forma aquest aldarull», va explicar Laura, que va voler aclarir que Benji «no està denunciat per agressió».

Temes:

Sálvame