XARXES SOCIALS

Nagore Robles es 'cola' en 'La isla de las tentaciones' i es retroba amb Sandra Barneda

La col·laboradora de Mediaset ha viatjat fins a la República Dominicana, on es grava el 'reality show'

nagore-robles

nagore-robles

1
Es llegeix en minuts
Redacció Yotele

Nagore Robles ha aprofitat les seves vacances per viatjar fins a la  República Dominicana, on actualment s'estan portant a terme les gravacions de la segona i la tercera temporada de 'La isla de las tentaciones'. Allà s'ha retrobat amb la seva parella, Sandra Barneda, l'encarregada de presentar el 'reality show' que serà el plat fort de Telecinco per a la tardor. 

Junt a una fotografia en la qual surt posant en una platja paridisíaca, Nagore escriu un missatge en el qual deixa clar que està sent una escapada de somni en la millor companyia possible. 

Ver aquesta publicació en InstagramEstán sent uns dies fantàstics. La meva més absoluta admiració per tot l'equip de la @islatentaciones, especialment cap a la meva heroïna @sandrabarneda Súper agraïda de poder disfrutar d'aquesta experiència entre bambolines. Encara em queden uns dies per seguir embadalida mirant aquestes vistes. Bon cap de setmana #nagorerobles #islatentaciones #happy #dragongirl #surfgirl #summer Banyador @onneswimwearUna publicació compartida de  nagore_robles (@nagore_robles) el 8 Ag, 2020 a les 5:32 PDT

Notícies relacionades

A més, dedica unes carinyoses paraules tant a Barneda com a tot l'equip del programa: «Estan sent uns dies fantàstics. La meva més absoluta admiració per tot l'equip de 'La isla de las tentaciones', especialment cap a la meva heroïna Sandra Barneda». 

D'altra banda, Nagore es mostra «súper agraïda» per poder disfrutar de la gravació de l'exitós espai de telerealitat «entre bambalines». Una experiència de la qual, com ella mateixa explica, podrà disfrutar uns dies més. «Encara em queden uns dies per continuar mirant aquestes vistes», afirma en la publicació.