VETERÀ PERIODISTA

Idígoras, sobre la cobertura de TVE a Beirut: «O tornem al periodisme o ens quedem sense audiència»

El corresponsal de la televisió pública a Londres ha lamentat que la cadena no hagi enviat cap reporter fins a la zona

idigoras

idigoras

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de la devastadora explosió que va tenir lloc a Beirut (Líban) dimarts passat, 4 d’agost, les principals cadenes de televisió han informat diàriament sobre aquesta tragèdia i les seves conseqüències a la zona, on s’han portat a terme nombroses manifestacions que han enfrontat la població i la policia durant tot el cap de setmana. 

Enmig d’aquest escenari, un veterà periodista de TVE ha lamentat a les seves xarxes socials que la televisió pública no hagi enviat cap reporter fins a Beirut per fer una cobertura més detallada sobre tot el que s’està esdevenint a la capital libanesa. 

Notícies relacionades

Es tracta de Miguel Ángel Idígoras, corresponsal de TVE a Londres des del 2013. «A TVE continuem sense enviar ningú a Beirut. Els escassos mitjans que hi ha a l’agost s’han dedicat a seguir el rei emèrit pel món. O tornem al periodisme o ens quedem sense audiència», ha advertit en el seu compte de Twitter. 

El pròxim 31 d’agost, el periodista finalitzarà una etapa de set anys al capdavant de la corresponsalia de Londres. Diego Arizpeleta, cap de l’àrea Internacional de TVE entre el 2012 i el 2014, serà l’encarregat d’agafar el relleu a partir del mes de setembre. 

Temes:

TVE