ABANDONA DESOLADA EL PLATÓ

'Sálvame' torna a remoure el 'cas Ylenia' i Lydia Lozano explota: «¡No m'ho mereixo!»

La col·laboradora ha esclatat en llàgrimes després que el programa anunciés que anava a donar el nom de la font que li va proporcionar la informació

lydia

lydia

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Sálvame’ ho porta anunciant a tort i a dret des d’ahir: el programa coneix la font de Lydia Lozano en el famós ‘cas Ylenia’, quan la periodista va assegurar que la filla del cantant Albano era viva. I com era d’esperar, la col·laboradora ha acabat esclatant contra el programa per tornar a rescatar aquesta polèmica una vegada més. 

«Crec que això no m’ho mereixo», ha dit Lydia abandonant el plató i traient-se el micròfon després que entressin diferents «trucades» (que en realitat eren gravacions) amb més dades. «Una cosa és que vingui un senyor a parlar d’un reportatge, però no això. Crec que no us heu portat bé amb mi», ha exclamat amb el rostre ple de llàgrimes.

Notícies relacionades

Tot i que Jorge Javier i el director David Valdeperas han intentat frenar-la, la periodista no ha atès a raons: «Ni Lydia, ni Lili, ni res. ¡Jo me’n vaig! Ara mateix». «No m’ho mereixo, Valldeperas», se li ha sentit dir al director. El presentador intentava tranquil·litzar-la: «¿Tu confies en el programa?». «¡No! No hi confio», ha respost fora de si ella.

«Pots estar molt tranquil·la perquè no es donarà cap motiu perquè es reactivi aquesta demanda», ha insistit Jorge Javier. No obstant la col·laboradora ha acabat abandonant definitivament el plató: «¿Si hagués anat a un psicòleg de què m’hagués servit si torneu a treure la merda una altra vegada? Només sentir-ho em dol, no sé com no us poseu a la meva pell».

Temes:

Sálvame