A 'EL HORMIGUERO'

David Bisbal reflexiona sobre la crisi de la indústria musical: «Molta gent ho està passant malament»

L'artista d'Almeria va enviar un missatge a totes aquestes persones que necessiten el carrer per poder viure

bisbal

bisbal

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El hormiguero: quédate en casa’ va comptar aquest dimecres amb un convidat estel·lar: David Bisbal. L’artista va revelar com està portant el confinament i va voler compartir la part positiva de tota aquesta situació: «Com que no paro tot l’any, he estat amb la meva família molt més temps i ho estic aprofitant al màxim». «Mirem de donar-nos molt carinyo i amor, viure aquesta situació de la millor manera, perquè no hi ha cap altre remei», va assegurar. 

Durant la seva conversa amb Pablo Motos i les formigues, Bisbal va revelar el divertit moment en què es va posar en mans de la seva dona, Rosanna Zanetti, per tallar-se els cabells. «Em va dir que mai ho havia fet, però com que l’estimo...», va assenyalar entre rialles el convidat, que també va participar en el canvi d’imatge: «Ella m’anava tallant d’una banda i jo per l’altra per ajudar-la. Així, si algú tenia un error, ens donàvem la culpa mútuament». 

El d’Almeria va confessar que durant el confinament ha fet «de tot» amb la seva família, però va explicar que un dels seus ‘hobbies’ principals és la cuina: «M’hi he ficat de ple. Sempre m’ha agradat, però mai tinc temps, així que soc el ‘cuiner aficionat’ de la quarantena.» 

Notícies relacionades

Abans de tallar la connexió, David Bisbal va voler enviar «una forta abraçada» a tota la gent que necessita el carrer «per poder viure». En concret, l’artista va voler centrar-se en la indústria musical. «Hi ha molta gent que ho està passant malament i que ho passarà malament perquè viu només dels concerts, preparant tota la logística. Aquesta indústria patirà moltíssim», va lamentar. 

A més, va explicar el cas d’un amic que li ha dit: «No sé com podrem menjar els que vivim d’això. Ens haurem de menjar els instruments». «M’ho ha dit de manera graciosa, però és una broma que té cert pes», va reconèixer Bisbal, que va posar de relleu el sentit de l’humor en uns moments tan complicats: «Els espanyols, malgrat que tot va malament, sempre traiem un moment per fer mems i riure’ns de tota aquesta situació. Això és fantàstic». 

Temes:

El hormiguero