CONFIRMAT

'OT 2020' se'n va de gira: els setze concursants faran concerts a quatre ciutats

Les xarxes socials del programa revelaran en els pròxims dies les dates i els llocs triats

ot-2020

ot-2020

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els concursants d’‘OT 2020’ se’n van de gira. Roberto Leal va anunciar aquest diumenge, durant l’emissió de la Gala 7 del ‘talent show’, que els setze concursants de l’actual edició faran una sèrie de concerts en un total de quatre ciutats espanyoles encara per revelar. De moment, el programa no ha donat més detalls i caldrà esperar la informació que vagi publicant a les xarxes socials. 

«Serà una oportunitat única per veure’ls tots 16 junts una altra vegada», va recordar ahir a la nit el presentador després de comunicar la notícia els concursants, que finalment també tindran l’oportunitat d’anar-se’n de gira com ja va passar a ‘OT 2017’ i ‘OT 2018’

Notícies relacionades

L’anunci va arribar tan sols un dia després que els concursants anessin a les seves primeres firmes de discos a Madrid, Barcelona, València i Sevilla, on van tenir un bany de multituds i van disfrutar durant unes hores de l’èxit que estan aconseguint fora de l’Acadèmia. 

Més de 5.000 persones es van acostar fins a l’Fnac Las Arenas de Barcelona per veure en persona Rafa, Anaju, Hugo i Gèrard, mentre que Bruno, Eva, Nia i Jesús van ser rebuts per uns 1.500 fans a Madrid. Els concursants que van anar fins a València, Samantha, Flavio i Maialen, van congregar 2.500 seguidors.