EMOCIONANT

Iñaki Williams explica a 'El hormiguero' la dura història de la seva família: «Els meus pares van ser refugiats de guerra»

El futbolista de l'Athletic va explicar al programa de Pablo Motos com els seus pares van aconseguir arribar a Espanya

iaki-williams

iaki-williams

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Iñaki Williams, jugador de l’Athletic de Bilbao,  va emocionar ahir a la nit els espectadors d’‘El hormiguero’ al relatar la història de superació de la seva família. Durant la seva visita al programa presentat per Pablo Motos, el jugador va explicar que els seus pares es van conèixer en un camp de refugiats i va narrar com van aconseguir arribar a Espanya. 

«De petit veia imatges de gent que venien en pastera o que saltaven la tanca i jo sempre li preguntava a la meva mare, però em deia que havia arribat amb avió», va comentar Williams. Quan es va anar fent més gran, la seva mare va decidir explicar-li la veritat sobre la seva història. «Se’m posaven els pèls de punta», va reconèixer el jugador. 

Notícies relacionades

«Saber que els teus pares han caminat pel desert del Sàhara, que han vist morir gent pel camí... Els van ficar en una presó i van ser refugiats de guerra. Gràcies que es van trobar amb gent bona que els va ajudar, van tenir la possibilitat d’arribar a Bilbao. El destí va voler que naixés allà i per això soc jugador de l’Athletic», va revelar mentre les càmeres del programa enfocaven la seva mare, molt emocionada al recordar la seva odissea per arribar a Espanya. 

Durant l’entrevista, Motos va voler remarcar que la dona va saltar la tanca de Melilla quan estava embarassada de Williams. «Té un mèrit increïble jugar-se la seva pròpia vida i la del seu futur fill», va assegurar el futbolista, que els va dedicar unes boniques paraules als seus pares: «Són els que ens han donat la vida a mi i al meu germà, han fet que estiguem on som». «Ens han donat tot el que tenim i són uns superherois per a nosaltres. Van deixar tota la seva vida enrere perquè jo i el meu germà tinguéssim el futur que ells no han tingut. Els ho devem tot», va concloure.

Temes:

El hormiguero