DESPRÉS DE LES POLÈMIQUES 'STORIES'

Tinet Rubira ('OT 2020') defensa Natalia Jiménez: «Està contestant els seus 'haters' amb el mateix to»

Les xarxes han demanat l'acomiadament de la integrant del jurat per la seva resposta a les crítiques

natalia

natalia

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La polèmica torna a estar servida a ‘OT 2020’. Al finalitzar la gala d’aquest diumenge, Natalia Jiménez va compartir una sèrie de ‘stories’ que van indignar els seguidors del concurs, que fins i tot han demanat el seu acomiadament. «Una m’ha dit que soc un monstre del mal. A aquesta li envio un petó molt fort, a ella i a la seva mare. Que sorprenent que em diguin que soc un monstre del mal», va comentar la cantant, que va afirmar entre rialles que les crítiques «li bufen»

Les incomprensibles valoracions que va fer Natalia de les actuacions d’Anne  Anaju a la gala 4 del talent xou van provocar l’enuig dels espectadors, i fins i tot Noemí Galera li va llançar dos pulles i va recordar que ‘OT 2020’ no és ‘Tu cara me suena’. Després que l’artista hagi aconseguit tirar més llenya al foc amb la seva polèmica reacció als comentaris negatius, Tinet Rubira ha decidit sortir a defensar-la

Notícies relacionades

Davant dels constants comentaris que exigeixen el cessament de Natalia com a integrant del jurat, el director de Gestmusic ha assenyalat que està en tot el seu dret de contestar de la manera que cregui convenient: «Està contestant els ‘haters’ que es posen en el seu directe i la conviden de mala manera a anar-se’n del país. No és en el programa, ni parla de ningú del programa. Contesta a los haters en su mismo tono. No barregem contextos». 

D’aquesta forma, Tinet resol els dubtes sobre el futur de Natalia a ‘OT 2020’, ja que no hi ha ni la més mínima intenció de prescindir d’ella durant les pròximes gales. Diumenge passat, Portu ja va haver de demanar disculpes en directe per la seva valoració de Samantha a la gala 3, quan la va comparar amb Lorena Gómez. Després de rectificar, el públic va aplaudir les seves paraules.