A SOTO DEL REAL

Mercedes Milà torna a la casa del primer 'Gran Hermano': així està en l'actualitat

L'actual presentadora de Movistar+ ha visitat el lloc on s'ubicava la vivenda de la primera edició del 'reality show'

mercedes-mila

mercedes-mila

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Mercedes Milà sorprenia aquest dilluns els seguidors més nostàlgics de ‘Gran Hermano’, el format que va arribar al nostre país el 2001 i que gairebé 20 anys més tard continua triomfant amb les seves diferents versions a Telecinco. La que va ser presentadora del ‘reality show’ per excel·lència ha visitat la casa en la qual van conviure els concursants de la primera edició i l’ha compartit a les seves xarxes socials. 

«Us estic gravant el que era la casa de ‘Gran Hermano’, que és aquest magatzem que hi ha darrere meu», explica la presentadora en un vídeo compartit en el seu compte d’Instagram des de Soto del Real, on s’ubicava la primera vivenda del ‘reality’ que posteriorment es va traslladar Guadalix de la Sierra per motius de seguretat. «Veníem per aquest camí des de Soto a treballar cada dia», afegeix en la gravació. 

Un lloc «molt especial»

Notícies relacionades

En aquesta mateixa publicació, l’actual presentadora de Movistar+ comparteix també una fotografia del lloc, completament diferent de com era llavors. «El que era la casa de ‘Gran Hermano’. Un lloc molt especial per a mi», escriu la periodista que va ser el rostre del ‘reality show’ des del 2001 fins al 2015, amb ‘GH 16’ com l’edició que va guanyar Sofía Suescun, l’última que va presentar. 

La sortida de Milà va suposar una galleda d’aigua freda per als fans de ‘Gran Hermano’ pel seu compromís amb l’essència del programa. Jorge Javier Vázquez va ser l’encarregat d’agafar llavors les regnes de les següents edicions: ‘GH 17’ i ‘GH Revolution’. Després del fracàs d’aquesta última i davant de l’enorme èxit de la versió VIP, Telecinco no ha tornat a confiar des del 2018 en una edició amb anònims. 

Temes:

Gran hermano