REAPARICIÓ INESPERADA

La franquista de la tele provoca les arcades d'Omar Montes a 'Ven a cenar conmigo': «Semblava menjar de gat»

Pilar Gutiérrez ha reaparegut a la televisió com una de les concursants del format de Cuatro

ven-a-cenar

ven-a-cenar

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Pilar Gutiérrez, la dona franquista que s’ha fet famosa per les seves polèmiques intervencions en programes com ‘Ya es mediodía’,ha reaparegut aquesta setmana per mostrar la seva faceta com a amfitriona a ‘Ven a cenar conmigo’. El concurs de Cuatro va arrencar aquest dilluns una nova edició en la qual també participa Omar Montes amb dos comensals anònims més: Pepe i Eva

Aquests dos van quedar impactats al fer un ‘tour’ per la casa de Pilar, impregnada d’una forta olor a gat. Sobretot la seva habitació, que és on la dona té posat el sorral de les seves mascotes al costat del capçal del llit. «Allà hi ha els excrements, crec que no és saludable viure així», reconeixia Eva. 

Acompanyada de Pepe, la concursant va arribar després a una altra sala presidida per un crucifix i, com era d’esperar, un retrat de Franco. «Ha sigut el passatge del terror», va comentar davant de les càmeres del programa. «Estic blanc, no tinc ni ganes de sopar», reconeixia el seu company al seure a la taula. 

Notícies relacionades

Un dels moments més crítics de la vetllada va arribar amb el primer plat cuinat per Pilar, ja que va treure la poca gana que quedava als seus convidats. Omar Montes ni tan sols va poder provar l’elaboració de la franquista, tal com va explicar en la intimitat de les càmeres: «Semblava menjar per a gats i com n’he vist tants m’ha donat la paranoia i no m’ho podia menjar. Em feia venir basques».

Pilar, que tampoc va convèncer la resta de comensals, no va saber encaixar les crítiques. «No m’agrada que siguin tan perepunyetes», va dir la dona, que es va mostrar convençuda que Franco hauria tingut una opinió molt diferent: «A ell sí que li hauria agradat la meva albergínia». 

Temes:

Cuatro