AL·LEGAT CONTRA LA VIOLÈNCIA

Ana Rosa, sobre els disturbis a Barcelona: «Tots sabem qui ha encoratjat això»

La presentadora s'ha adreçat a Quim Torra i ha condemnat els actes violents dels manifestants radicals

ana-rosa-quintana

ana-rosa-quintana

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els episodis violents que s’estan vivint des de dilluns a Barcelona, causats per independentistes radicals, continuen centrant els continguts dels espais informatius. Mentre que La Sexta Telemadrid van fer-ne ahir a la nit una extensa cobertura en directe, els espais matinals analitzen durant dijous les conseqüències del que està passant als carrers de la ciutat

Al començar el programa, Ana Rosa Quintana ha fet un al·legat en contra de la violència i ha assenyalat els responsables dels disturbis. «No ens podem preguntar com hem arribat fins aquí, perquè tots ho sabem. Tots sabem qui ha encoratjat això», ha començat dient la periodista mentre s’adreçava a la càmera. 

Tot i que no ho ha esmentat directament, Ana Rosa ha llançat un dard a Quim Torra, president de la Generalitat. «Tots sabem qui va dir ahir, a última hora de la nit i d’una forma una mica ‘així’... que no volen els violents. ¿Però qui va dir ‘apreteu, apreteu’ i qui ha encoratjat aquests CDR i grups violents? Tots ho sabem», ha afegit la presentadora dels matins de Telecinco. 

Notícies relacionades

D’altra banda, ha afirmat que ara «no podem plorar pel que ha passat» i ha remarcat que la situació a Catalunya és la conseqüència «de tot un procés, d’una educació, d’uns missatges constants i d’una ideologia». Abans que res, malgrat la seva crítica als manifestants radicals, Ana Rosa ha volgut deixar clar que el poble català és «encomiable, treballador i pacífic»

«Hi ha uns joves que se senten herois en aquests moments. A més, veuen que el seu president és el primer que talla una autovia», ha continuat la periodista abans de concloure el seu missatge: «Hi ha una manera de parar això. Potser cal parar les manifestacions perquè això no passi, després organitzar-les i fer-les, perquè els que es manifesten pacíficament tenen tot el dret».