A LES 22:30

Els homes assumeixen les responsabilitats a '7 días sin ellas', aquesta nit en La 1

7-dias

7-dias

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els homes de Bernuy s’han quedat sols i ara comença la veritable experiència de passar ‘7 días sin ellas’, el nou programa de TVE que aquesta nit emet la seva segona entrega a les 22:30 hores.

Arriba la nit al poble i no tots s’enfronten de la mateixa manera al que els cau a sobre: deures, sopars i el moment d’allitar els nens. A 600 quilòmetres, les dones descobreixen el lloc on passaran els seus pròxims 7 dies: un luxós complex en el qual els espera una esplèndida rebuda. Però la primera nit per a moltes elles serà una barreja d’enyorança, tristesa, solitud o culpa.

Notícies relacionades

Comença el primer dia sense elles. És el moment de despertar-se, portar els nens a l’escola i arribar puntual a la feina. Un repte que alguns afronten amb energia i d’altres amb certes dificultats. Rober obre el bar amb certes peripècies i rep algun dels protagonistes, amb qui intercanvia les primeres impressions sobre com es presenta la setmana.

Manuel aprofita l’absència de la seva mare per convidar uns amics i fer amb el seu amic Roberto una compra “diferent”. Mentrestant, a Vera, les dones comencen a desconnectar. Passen el primer dia relaxant-se i comencen a endevinar la meravella de no haver de prendre decisions.

Temes:

TVE