A 'CUATRO AL DÍA'

Carme Chaparro i Cristina Fallarás responen al tuiter que critica les dones que no es depilen

La presentadora i la col·laboradora han mostrat el seu rebuig a les polèmiques declaracions d'un youtuber sobre el feminisme

chaparro-fallaras

chaparro-fallaras

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Durant els últims dies s’ha popularitzat un controvertit vídeo gravat per un tuiter que s’adreça a "les feministes" mentre es depila els pèls de les axil·les perquè, segons ell, la no-depilació és "una moda irracional del moment". Per si fos poc, aquest youtuber anomenat Joan Planas qualifica el feminisme com "un moviment radical i poc intel·ligent". Les imatges en qüestió han creat una enorme indignació a la xarxa social i han arribat fins a 'Cuatro al día', el programa de Carme Chaparro. 

La presentadora, que fa uns dies va defensar Irene Montero després de patir un atac masclista per no depilar-se, va utilitzar aquest dimarts la ironia per mostrar el seu rebuig de les polèmiques paraules del tuiter: "El masclisme assassina desenes de dones cada any, però resulta que ara el feminsime és un moviment radical. A més, les feministes no són intel·ligents i no es dutxen". 

A la tornada d’un vídeo que recollia els escandalosos missatges del youtuber, Chaparro es va dirigir a càmera per llançar un al·legat: "Ho explicaré facilet, perquè tothom ho entengui. No hi ha cap relació científicament demostrada entre tenir o no tenir pèls a l’aixella i la intel·ligència. Que cada un faci el que li doni la gana, home o dona, però insisteixo, no hi ha cap relació entre això i la intel·ligència". 

Notícies relacionades

La periodista va voler conèixer l’opinió de Cristina Fallarás sobre aquest assumpte, que va respondre taxativament: "Tinc pèls a totes les parts del cos, on em surten. En qualsevol cas, la meva intel·ligència és evident". "El problema d’aquest senyor, un paio del qual no vull ni saber el nom, és queestà fent una agressió masclista perquè d’altres el segueixin. Es tracta d’un delicte d’odi i potser, arran de tot això, rep una denúncia", va afegir. 

Fallaràs, ferma defensora del feminisme, es va dirigir després a les espectadores de 'Cuatro al día' per recordar-los que "qualsevol home que us digui el que heu d’afaitar-vos, el tipus de roba interior que heu de portar, com heu de tenir les aixelles o les cames... és un tipus d’home per sortir corrent". "I si a més fa el gest per ensenyar-vos-ho... que sapigueu que jo m’estic deixant els pèls", va concloure.