A 'CUATRO AL DÍA'

L'enfrontament de Carme Chaparro amb l'advocat de 'La manada': "No em falti al respecte"

El lletrat va intervenir en el programa de la presentadora després de ser vetat d'una conferència sobre agressions sexuals

chaparro

chaparro

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Agustín Martínez, l’advocat de ‘La manada’, va intervenir aquest dilluns a la tarda a 'Cuatro al día' després de ser vetat d’una conferència sobre agressions sexuals a la universitat de Cadis, a causa del seu paper dins del judici als cinc condemnats a 15 anys de presó per un delicte continuat de violació. Durant la seva entrevista, el lletrat es va encarar a Carme Chaparro després que li fes una pregunta sobre aquest assumpte.

"Vostè que va defensar els seus clients de la manera com els va defensar, amb les coses que vostè va dir de la víctima, ¿es veu capacitat per parlar en un curs sobre agressions sexuals?", li va preguntar la presentadora del programa. "¿Sap què passa? El problema, en primer lloc, és que crec que qui no està capacitada per valorar-ho és vostè", va deixar anar Martínez per atacar la periodista, que va contestar: "Li estic fent una pregunta, no em falti al respecte".

Notícies relacionades

"En la seva pregunta introdueix valoracions que estan absolutament fora de lloc", va replicar el convidat de ‘Cuatro al día' mentre Chaparro, que no donava crèdit a la reacció de Martínez, defensava la seva feina com a periodista. Segons l’advocat, la comunicadora estava "qüestionant" la seva manera de defensar ‘La manada’: "No digui que jo he fet una cosa que està en contra de la norma".

El televisiu advocat va continuar amb el seu monòleg fins que Chaparro li va explicar que en cap moment li havia faltat al respecte, a diferència del que havia fet ell: "Li he fet una pregunta, ja que vostè va exercir el dret a defensa dels cinc condemnats". "I a vostè no li va agradar", va tornar a interrompre Martínez. "Jo no he dit això", va concloure la presentadora abans de donar pas a les preguntes dels seus col·laboradors.