DESPRÉS DE MÉS DE DOS ANYS

Els Lobos guanyen el pot de 'Boom' després de 505 programes: així ha sigut el moment

Erundino Alonso, Manuel Zapata, Valentín Ferrero i Alberto Sanfrutos diuen adeu al concurs d'Antena 3 després d'emportar-se el pot més gran de la història de la televisió del nostre país

capture-20190709-003616

capture-20190709-003616

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Boom’ i Los Lobos ja formen part de la història de la televisió al nostre país. Després d’anunciar-ho a so de bombo i platerets, el concurs d’Antena 3 ha entregat aquesta nit el pot de 4.130.000 euros a l’equip format per Erundino Alonso, Manuel Zapata, Valentín Ferrero i Alberto Sanfrutos, que ha batut el rècord de participació amb més de 500 programes a les espatlles.

Responent 'golf de Bòtnia' a la pregunta de quin era el golf del mar Bàltic situat entre Suècia i Finlàndia, el veterà grup ha ‘desactivat’ la bomba final del concurs produït per Gestmusic Endemol ('Ahora Caigo', 'Tu cara me suena', 'OT') a la primera, s’ha emportat el pot més alt que s’hagi donat mai en un programa emès a Espanya, i ha dit adeu al format amb més de 6.689.700 euros, el premi més gran que s’ha donat al món de la televisió.

Notícies relacionades

Per arribar a la ronda final, en aquesta entrega especial, Los Lobos ho van tenir molt complicat.  Després de desactivar tres bombes en la primera fase i recuperar Erundino després de guanyar la 'Bomba estratègica', l’equip va arribar a acumular 3.600 euros a la 'Bomba de plata' a l’encertar 15 preguntes i fallar-ne sis, superant per tan sols 600 euros Los Cuerpos, els seus rivals en aquest programa històric.

Un gran premi dedicat a la memòria de Jose Pinto

Jose Pinto també ha sigut molt present al plató de ‘Boom’ durant aquest dia històric. En plena celebració després d’encertar les 15 preguntes de la ‘Bomba final’, un Valentín emocionat va tenir un càlid i afectuós record al seu company d’equip, que va morir fa uns mesos després d’abandonar voluntàriament el concurs d’Antena 3: "Vull dedicar això a la memòria del Jose. Vull recordar-me d’ell i de com el trobo a faltar. És una emoció grandíssima".

Temes:

Antena 3