ACABA ENTRE LLÀGRIMES

'Sálvame' fa plorar Belén Esteban amb una broma telefònica sobre el seu casament

L'actor Javier Quero va ser l'encarregat de gastar-li una broma pesada a la col·laboradora estrella del format de Telecinco

belen-esteban

belen-esteban

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A tan sols unes hores de l’esperat casament entre Belén Esteban i el seu nòvio Belén Esteban , Miguel, 'Sálvame' ha volgut gastar-li una broma telefònica molt pesada a la seva col·laboradora estrella. L’espai produït per La Fábrica de la Tele va contractar un actor, Javier Quero, perquè es fes passar per responsable de comunicació de l’ajuntament d’Alcalá de Henares. "Li truco en nom de l’alcalde", va començar dient-li a la nòvia.

"El motiu pel qual em poso en contacte amb vostè és el següent. Al senyor Javier, l’alcalde, li consta que vostè celebrarà el seu casament dissabte que ve en una finca ubicada dins del nostre terme municipal. Com a màxima autoritat de la localitat, ens ha expressat el seu desig d’acudir a l’esdeveniment", va continuar dient Quero davant d’una atònita Esteban, que li va explicar que es tractava d’un casament per a família i amics.

"No el coneixem ni res", va assenyalar la guanyadora de 'GH VIP 3', descartant d’aquesta forma una invitació extra per a l’alcalde. "Serà al meu casament si nosaltres el convidem, que som els nòvios", va etzibar davant de la insistència del fictici responsable de comunicació. "La dona de l’alcalde és molt fan de vostè", va pressionar l’home mentre la col·laboradora s’anava posant cada vegada més nerviosa: "Jo també soc fan de molta gent i no truco perquè em convidin al seu casament".

Notícies relacionades

"Amb tots els meus respectes, no convidaré gent que no conec", va afegir. Davant de la negativa d’Esteban, l’actor va fer un pas més enllà i va recórrer al xantatge: "No sé com s’ho prendrà. A ningú li interessa una inspecció de sanitat o de llicència de funcionament a dos dies del casament". "He contractat una finca i està tot bé, que em digui això em sembla una mica lleig", va respondre Belén. 

En una segona trucada, Quero va optar pel xantatge emocional i va assegurar que s’estava jugant el seu lloc de treball, la qual cosa va provocar la preocupació d’Esteban. Finalment, es va fer passar per l’alcalde en una tercera trucada per a sorpresa d’Esteban, que no va canviar de parer. Després d’una picabaralla, li va revelar que tot es tractava d’una broma i Belén va acabar entre llàgrimes. "M’ho he passat fatal", reconeixia.

Temes:

Sálvame