VAN TREBALLAR JUNTS EN UN PROGRAMA

Mercedes Milá, sobre Albert Rivera: "Quan es va posar tan pesat amb Catalunya vaig deixar de parlar-li"

mercedes-mila

mercedes-mila

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'LaSexta Noche' va comptar aquest dissabte amb una convidada de luxe. Mercedes Milá, que actualment està gravant la segona temporada de 'Scott y Milá' per a #0 de Movistar+, va reaparèixer a la televisió generalista per concedir-li una entrevista a Iñaki López. Una conversa extensa en què la periodista va parlar d’una infinitat de temes; entre d’altres, el del panorama polític al nostre país.

"Perdre Carmena d’alcaldessa ha sigut una punyalada. I ha sigut per no anar tots a votar. No pot ser que només hagi anat a votar el 50%", va reconèixer Milá. Respecte a la situació a Catalunya, va mantenir que és necessari "apostar pel diàleg" i va carregar contra José Manuel Villegas, secretari general de Ciutadans: "¿On va amb aquest llenguatge agressiu? [...] Quan obre la boca més gent s’apunta a l’independentisme, no volem tanta tensió".

Notícies relacionades

També va parlar del líder de la formació taronja, amb qui va treballar el 2011 com a membre del jurat d’'El Comecocos', un ‘talent show’ emès les tardes de Cuatro que buscava el millor orador del país. "Sembla que li han ficat el poder en una vena. Abans li deia coses perquè vam treballar junts en un programa, però quan es va posar tan pesat amb Catalunya ho vaig deixar de fer".

(En elaboració)