ENTREVISTA A LASEXTA

Esperanza Aguirre, emocionada, li confessa a Mamen Mendizábal que el seu gos Pecas va morir atropellat

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid va confirmar que Isabel Díaz Ayuso era l'encarregada de gestionar el compte de Twitter del gos

mamen-y-aguirre

mamen-y-aguirre

1
Es llegeix en minuts
Sergio L. Merillas

Esperanza Aguirre va reaparèixer aquest dilluns per televisió per analitzar la situació del PP a Madrid i els possibles pactes després de la jornada d’eleccions. Ho va fer a ‘Más vale tarde’,on va mantenir una conversa amb Mamen Mendizábal en la qual va revelar un dur episodi, del qual fins ara no havia parlat públicament, relacionat amb el seu gos Pecas.

Quan la presentadora va voler conèixer si és cert que la persona que s’encarregava d’administrar el compte de Twitter del gos era Isabel Díaz Ayuso, candidata del PP a la presidència de la Comunitat de Madrid, Aguirre ho va confirmar: "Gestionava la meva i sí, es va inventar en una campanya electoral que en Pecas digués alguna cosa".

Notícies relacionades

"Ara en Pecas ja no té veu", va respondre Mendizábal sense imaginar-se el trist desenllaç de l’animal. "Ai, miri, és que a en Pecas... el van atropellar", va revelar la política, molt afectada i emocionada, davant de les càmeres de laSexta. "¡Però què em diu! Quin disgust m’està donant, l’hi dic de veritat, de cor", va assegurar a continuació la periodista. "No sap el que em vaig emportar jo, va ser tremend", va afegir la seva entrevistada.

Esperanza Aguirre, disposada a ser tertuliana

Canviant d’assumpte, Mamen Mendizábal li va preguntar a Esperanza Aguirre sobre una possible tornada a la política. "Mai l’he deixat, he deixat la primera fila", va deixar clar l’expresidenta madrilenya abans de fer broma amb un canvi de registre: "La meva vocació és de ser tertuliana, així que aquí em té". "Quan vulgui ve aquí", li va oferir la presentadora la seva convidada, que va concloure: "Quan vulguis, sempre que m’has convidat he vingut".