QUARTA EDICIÓ

La Murga Zeta Zetas guanya 'Got talent' amb una aplaudida actuació contra la solitud

El grup es va convertir en el vencedor de la quarta edició del 'talent show' xou amb gairebé el 24% dels vots

murga-zeta-zetas

murga-zeta-zetas

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco es va vestir aquest dilluns de gala per acollir la gran final de la quarta edició de 'Got talent'. Al llarg de la nit, els dotze finalistes van anar pujant a l’escenari de l’espectacle produït per Fremantle per guanyar-se el favor de l’audiència, però només un d’ells ho va aconseguir. El grup la Murga Zeta Zetas va sorprendre amb una impactant actuació que els va catapultar a la victòria, i va aconseguir d’aquesta forma el premi de 25.000 euros

Els integrants del grup van voler traslladar un missatge contra la solitud i van finalitzar el seu número amb un gran cartell en el qual s’hi podia llegir: "Ningú ha d’estar sol". Després de l’ovació del públic, els membres del jurat van començar a valorar la proposta dels concursants. "Són missatges molt necessaris i pertinents. La solitud, la tolerància, la igualtat... Sempre esteu enviant missatges socials, us posaria cada dia en ‘prime time’ perquè tinguessin repercussió", va dir Risto Mejide. 

Notícies relacionades

"Si us emporteu el premi us tocaran 20 euros per barba", va fer broma el publicitari abans que Edurne recolzés les paraules del seu company: "És veritat que són missatges molt importants, heu trobat la clau. Arriba tan endins el que dieu, amb aquestes veus tan empastades... No tinc paraules, gràcies per haver sigut aquí." "Sou la veu del carrer i dieu el que necessitem sentir", va afegir Eva Isanta, mentre que Paz Padilla va finalitzar: "És un tema que em posa trista, la solitud és una cosa que hem d’assumir". 

Després de les dotze actuacions, l’audiència va escollir Cyntia, Juan San Juan, Natzaret i la Murga Zeta Zetas com els millors de la nit. Finalment, van ser aquests últims que es van alçar amb la victòria gràcies al recolzament del 23,61% dels vots. 

Temes:

Got talent