'SÁBADO DELUXE'

Antonio Tejado respon a les acusacions de masclisme i parla de la seva relació amb Ylenia

El concursant de 'GH Duo' assegura que ha emprès mesures legals per certes insinuacions de maltractament

antonio-def

antonio-def

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Per bé o per mal, Antonio Tejado ha sigut un dels protagonistes de la primera edició de ‘GH Duo’ a Telecinco. Després del seu polèmic pas per la casa, el concursant va reaparèixer ahir a la nit a ‘Sábado deluxe’ per enfrontar-se a les crítiques que ha rebut i va anunciar que emprendrà mesures legals per algunes de les acusacions que s’han escoltat contra ell als platós de televisió. 

“La noia que defensava Candela em va titllar de maltractador. S’estan insinuant episodis de maltractament. Els maltractaments cal denunciar-los, no jugar amb ells en un ‘Deluxe’ per guanyar diners”, va assenyalar Tejado abans d’afegir: “Ja que a mi no m’han demandat, el que ho farà seré jo. No és una amenaça, és una defensa cap als meus drets i cap a la meva persona. Tinc tres demandes preparades, i una ja posada”. 

Durant la seva estada a Guadalix, Tejado va tenir actituds que van ser qualificades com a masclistes per part dels espectadors i de diversos col·laboradors, una cosa que ell nega taxativament. “S’han tret les coses de mare, s’ha utilitzat l’argument fàcil. Estar tancat m’ha afectat, m’he tornat més pesat del normal. M’heequivocat en les formes, però no ho veig masclista”, va assegurar en la seva entrevista amb María Patiño. 

María Patiño: “El feminisme no és una moda”

Notícies relacionades

“El masclisme és la superioritat de l’home davant la dona, i jo mai m’he cregut superior a una dona en la meva vida. Potser n’he molestat alguna, però no em sento masclista. Ara estan de moda determinades paraules i jo aquí no entro”, va assenyalar Tejado, cosa que va provocar una correcció de la presentadora: “El feminisme no és una moda. És una cosa per la que lluitem moltes dones i espero que cada vegada més homes”.

Respecte a la seva relació amb Ylenia, també present als estudis de Telecinco, Tejado va mantenir que no hi ha res més enllà d’una amistat. No obstant, va reconèixer que sí que podria arribar a enamorar-se de la de Benidorm. “¿Per què no? M’enamoraria abans d’una persona que aprecio que d’una altra a qui no. Em fa riure molt”, va confessar l’andalús. 

Temes:

Gran hermano