A 'CUATRO AL DÍA'

Carme Chaparro, cara a cara amb Isabel Rábago: «El feminisme no està en contra dels homes»

La col·laboradora de 'Ya es mediodía' va acudir a l'espai vespertí de Cuatro per parlar del seu polèmic tuit sobre el feminisme

carme-chaparro-isabel-rabago

carme-chaparro-isabel-rabago

2
Es llegeix en minuts
Sergio L. Merillas

El polèmic tuitd’Isabel Rábago  en contra del feminisme va arribar durant la tarda d’ahir a ‘Cuatro al día’. La periodista va coincidir amb Carme Chaparro al mateix plató després que la presentadora li realitzés una crítica constructiva que no li va agradar gaire, tal com va deixar clar en ‘Ya es mediodía’“Noto tensió a la taula”, va assenyalar Santi Burgoa mentre les protagonistes negaven qualsevol tipus de tibantor entre elles. 

“Ens agrada debatre i que tothom pugui compartir el seu punt de vista”, va explicar Chaparro abans que Rábago puntualitzés unes paraules que la presentadora havia pronunciat anteriorment: “Has dit que el meu polèmic tuit incendia les xarxes per la visió que tinc de les dones. No, per la visió que tinc jo de mi, no parlo en nom de cap dona”. 

“Disculpa, fenomenal”, va respondre Chaparro, que li va llançar una pregunta: “¿Creus que aquesta diferència entre feminisme i ser femenina existeix?”. “Jo amb el meu tuit vull dir que em sento lliure, que no vull etiquetes. Si en vull, me’n poso jo mateixa. No soc feminista perquè no m’identifico amb el feminisme del 8-M. Entenc que hi hagi reaccions al missatge, però que no em donin lliçons de feminisme”, va comentar la interlocutora. 

La visió de Rábago sobre el 8-M

D’altra banda, Rábago va recalcar que el que li va fer més mal va ser sentir-se “assenyalada” per les seves companyes. “Cap d’aquestes dones que em donen lliçons de feminisme em va enviar un missatge de recolzament quan es va detenir una persona que em va amenaçar de mort”, va assegurar. “Isabel, jo no me’n vaig assabentar”, va defensar la presentadora, provocant una sorprenent reacció de la convidada: “Bé ja, és clar, és que no us assabenteu de res”. 

Notícies relacionades

Al ser preguntada sobre els motius pels quals no simpatitza amb el moviment feminista, la col·laboradora de ‘Ya es mediodía’ es va pensar la resposta durant uns segons, però finalment va aconseguir donar-ne una: “No em representa aquest feminisme de partits polítics que s’han apropiat de la manifestació. Els mateixos que quan se’m va anomenar secretària de comunicació del PP a Madrid em van criticar i van maltractar”. 

A més, va desaprovar les consignes en contra dels homes que, segons ella, es van escoltar en la manifestació feminista de l’any passat: “Es van escoltar crits en contra dels homes, i jo no condemnaré un home pel simple fet que sigui home”. Una afirmació desmentida rotundament per Chaparro: “El feminisme no està en contra dels homes. Jo vaig ser a la manifestació... ‘Manolo, avui et fas el sopar sol’ va ser l’únic que vaig escoltar”.