COMUNICAT

Gestmusic es pronuncia després d'acomiadar Itziar Castro d''OT 2018': "No ha aconseguit els objectius esperats"

La productora del 'talent show' considera que la seva feina no ha donat el resultat esperat a les gales setmanals

itziar-castro

itziar-castro

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

L’actriu Itziar Castro confirmava a última hora del matí d’aquest dimecres, 31 d’octubre, que la direcciód’'OT 2018' ha decidit prescindir de la seva tasca com a professora d’interpretació a l’acadèmia. Un polèmic acomiadament sobre el qual s’ha pronunciat la productora del programa, Gestmusic, a través d’un comunicat en què dona la seva versió dels fets. 

Notícies relacionades

"S’ha decidit prescindir dels seus serveis des de dilluns passat a la nit. Circumstància que li va ser comunicada personalment després de les seves classes", diu la nota, en què els responsables del ‘talent show’ expliquen el motiu de la dràstica decisió: "Itziar Castro no ha aconseguit els objectius esperats en la seva àrea"

"Malgrat aquesta circumstància, en cap moment s’ha posat en dubte la seva dedicació, la seva capacitat i el seu talent, però la seva feina amb els concursants no ha donat el resultat esperat en les gales", assegura el comunicat. A més, confirma que la vacant que deixa la intèrpret serà coberta a partir d’aquest mateix dijous després del repartiment de temes "per no trencar d’aquesta manera la rutina de treball". (En elaboració...)