LA SEVA MARE LA DEFENSA

Així va ser la tornada a casa d'Oriana Marzoli després d'haver abandonat 'GH VIP'

Cristina Marzoli, mare de l'exconcursant, ha visitat 'Ya es mediodía' per explicar com es troba

oriana

oriana

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Oriana Marzoli s’ha convertit en una de les decepcions més grans de 'GH VIP'. La coneguda ‘influencer’ i autodenominada "experta en realities" era un dels fitxatges estrella de la nova edició del ‘reality show’ de Telecinco, però va decidir abandonar la casa de Guadalix de la Sierra només 48 hores després de la seva entrada. Aquest matí, la seva mare ha visitat 'Ya es mediodía' i ha revelat com va ser la tornada de la seva filla a casa. 

"Suposo que està bé. Dic 'suposo' perquè he decidit que em distanciaré d’ella i que la deixaré tranquil·la perquè reflexioni", ha començat dient Cristina Marzoli. "Quan va arribar a casa, no volia mirar-me a la cara, va entrar capbaixa. Es va llançar al sofà i em va dir que no volia parlar", ha assegurat la mare d’Oriana, que ahir a la nit va visitar el debat presentat per Sandra Barneda per defensar la seva filla. 

Notícies relacionades

"S’ha quedat amb Aless i sé que està bé", ha assenyalat Cristina aquest matí en el programa de Sonsoles Ónega, en què també ha volgut deixar clar que Oriana "se sent molt malament" per la fugida que va protagonitzar dissabte passat i per la qual ha rebut una allau de crítiques en les xarxes socials. Alguns usuaris han arribat a afirmar que se senten "estafats" pel comportament de l’exconcursant de 'Mujeres y hombres y viceversa'. 

Cristina ha recordat que la seva filla ha participat durant els últims tres anys en ‘realities’ xilens de fins a sis mesos de durada, motiu pel qual considera que està "col·lapsada" i que no era el seu moment: "En dos va arribar a la final i en un va guanyar". De moment, Oriana ha preferit no donar cap explicació després de la seva sortida de 'GH VIP 6'. "No m’he canviat ni de roba" van ser les seves úniques paraules davant de les càmeres de 'Socialité' diumenge passat.