DESPRÉS DEL SEU ACCIDENT

Chelo García Cortés arriba en ambulància a 'Sálvame'

La col·laboradora ha tornat al seu lloc de treball després de l'aparatosa caiguda que va tenir a Castelldefels

slvame

slvame

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Deu dies després de tenir una aparatosa caiguda que li va deixar la cara destrossada i un braç enguixat, Chelo García Cortés s’ha reincorporat aquesta tarda a 'Sálvame'. La col·laboradora ha fet una entrada de tot menys discreta, ja que ha arribat en ambulància fins als exteriors dels estudis de Telecinco. Una vegada allà, Rafa Mora i Jesús Manuel han exercit d’infermers i l’han tret en llitera del vehicle per transportar-la fins al plató.

Notícies relacionades

L’accidentada col·laboradora ha aprofitat la seva reaparició per desmentir una informació que va donar Laura Fa fa uns dies. La periodista va assegurar que Chelo s’estaria plantejant interposar una demanda contra l’ajuntament de Castelldefels, ciutat barcelonina on van passar els fets. "Us prometo que en el que menys pensava era en demandes, només volia posar-me bé perquè només cobro quan treballo", ha aclarit Chelo.

En tot cas, la informació avançada per Laura Fa podria portar-li més d’un problema. Segons Laura Lago, reportera de 'Sálvame', a diversos polítics de l’ajuntament de Castelldefels no els hauria agradat que Chelo es plantegés demandar-los per la seva caiguda en la via pública: "Estan disgustats per aquesta informació". Segons Lago, aquest esdeveniment està generant tanta expectació que el punt exacte en el qual la periodista es va destrossar el rostre s’ha omplert de curiosos durant els últims dies.