NOU FITXATGE

Itziar Castro serà professora d'interpretació a 'OT 2018'

La coneguda actriu s'incorpora al 'talent show' per impartir l'assignatura de Los Javis en la passada edició

itziar-castro

itziar-castro

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

A falta de pocs mesos perquè comenci una nova edició d’'OTa TVE, ja s’han començat a confirmar els noms dels professors que impartiran classes a l’acadèmia. Tot i que el programa pretenia comptar amb el mateix claustre que l’any passat, el cert és que hi ha almenys una nova incorporació que arriba per cobrir la baixa de Los Javis. Segons informa FormulaTV, Itziar Castro serà la nova professora d’interpretació

Un fitxatge d’altura que arriba per fer classe als nous concursants que conviuran a l’acadèmia de l’exitós ‘talent show’ que dimarts passat va tancar els càstings amb una última parada a Madrid. Actualment l’actriu dona vida a Goya a 'Vis a vis’ (FOX), sèrie a què s’incorporarà en la pròxima temporada Miriam, concursant d’'OT 2017'. 

No obstant, el portal assenyala que el programa continua intentant comptar amb Javier Calvo i Javier Ambrossi per a la nova edició, de manera que podrien repetir com a professors d’interpretació, tot i que amb menys aparicions. Si finalment aquesta possibilitat tira endavant, podrien compartir l’assignatura amb Castro.

Itziar Castro torna a 'OT'

No serà la primera vinculació d’Itziar Castro amb el format produït per Gestmusic. A 'OT 2' va impartir una ‘master class’ de música a capella i a 'OT 5' i 'OT 2011' va exercir com a corista, mateix paper que ha realitzat en altres programes, com 'Mira quién baila' (TVE) i 'Destino Eurovisión 2010' (TVE).

Notícies relacionades

Com a actriu, ha aparegut en produccions com a 'Algo que celebrar' (Antena 3) i 'Hospital Central’ (Telecinco), així com en nombroses sèries de TV3. També compta amb una àmplia trajectòria en el món del cine i ha participat en pel·lícules com 'Campeones', 'Matar a dios', 'Pieles’, 'Blancanieves' o 'Rec 3 Génesis'.

Ara, provarà una nova faceta com a professora d’interpretació a 'OT', un paper que anteriorment han exercit Àngel Llàcer, Isabel Soriano, Nikoleta Skulovic, Arantxa Coca i els mateixos Javis