Transport públic

Els conductors d’Avanza convoquen una vaga d’autobusos al Baix Llobregat per tercera vegada aquest any

Les aturades tindran lloc els dies 7, 9, 14 i 16 de març

Els conductors d’Avanza convoquen una vaga d’autobusos al Baix Llobregat per tercera vegada aquest any

ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Comitè d’Empresa de l’UTE Avanza Baix ha tornat a convocar, per tercera vegada aquest any, una nova vaga de treballadors i treballadores que donen servei als municipis del Baix Llobregat sud –Viladecans, Gavà, Sant Boi i Castelldefels–, que afecta les línies d’autobusos diürnes i nocturnes. Les aturades es produiran els dies 7, 9, 14 i 16 de març.

D’aquesta manera, els dies de vaga convocats de 3 a 6 de la matinada i de 10.30 a 16.30 de la tarda, funcionarà el 20% del servei –a excepció de l’L-88 de Sant Climent, que funcionarà al 100% perquè no hi ha alternativa de servei–. La resta de la jornada el servei s’oferirà amb normalitat, però es preveu que pugui existir alguna afectació derivada d’aquest fet.

Notícies relacionades

En els tres mesos d’aquest any hi ha hagut aturades d’autobusos i manifestacions per part dels treballadors d’Avanza, que reclamen un conveni col·lectiu «digne» i nous vehicles per oferir un servei als usuaris «com cal». Els treballadors van començar a realitzar vagues a finals de desembre en dies concrets, van seguir al gener, a principis i a mitjans de febrer i ara han tornat a convocar més aturades per al març.

Més notícies del Baix Llobregat a l’edició local d’EL PERIÓDICO