Edifici Podium

La consultora informàtica IATSAE inaugura les seves noves oficines centrals a Viladecans

Més d’un centenar d’empresaris dels sectors de la comunicació, comerç i altres indústries especialitzades es van reunir a l’auditori de Can Calderon

La consultora informàtica IATSAE inaugura les seves noves oficines centrals a Viladecans

IATSE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La consultora informàtica IATSE va presentar el 20 de setembre la seva nova seu a l’edifici Podium de Viladecans (Baix Llobregat), una inauguració que va estar liderada per l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, i el president d’AK Holding, Andreu Pi.

Durant l’acte, més d’un centenar d’empresaris dels sectors de l’IT (Tecnologia de la Informació), comunicació, comerç i altres indústries especialitzades es van reunir a l’auditori de Can Calderon.

Des de l’empresa destaquen l’emplaçament de les noves oficines que suposen un «pas més en el creixement i vinculació de l’empresa a aquesta ciutat del Baix Llobregat, ben comunicada amb Barcelona».

La inauguració de les noves oficines va consistir en una visita guiada per grups de les instal·lacions. En el transcurs de l’esdeveniment, els organitzadors van anar recordant tota la història i evolució del grup empresarial i també es va poder disfrutar d’una dansa contemporània oferta pel grup Flashmob style, espectacle en el qual una parella va ballar representant les connexions de sinergies professionals i la mateixa evolució del grup IATSAE.

Tot l’acte va ser moderat i presentat per dos representants del grup teatral Improshow que, de manera desenfadada i interactuant amb el públic, van centrar la seva atenció sobre què són el Cloud i les kubernetes (sistema de codi lliure per a l’automatització del desplegament, ajust d’escala i maneig d’aplicacions en contenidors de la informació).

«Imprescindible per al desenvolupament econòmic de tota la ciutat»

Per part d’IATSAE, el CEO de l’empresa, Javier Oró, va remarcar que el projecte de la companyia està en constant evolució i formació per acompanyar i assessorar els nostres clients i cobrir totes les seves necessitats tecnològiques, volem formar part de la seva empresa i que ells, sentin la nostra empresa que forma part de la seva».

L’alcalde de Viladecans també va comparèixer i va destacar la importància que té per a la ciutat que les seves empreses tecnològiques prosperin i creixin, «ja que marquen el camí de la innovació, imprescindible per al desenvolupament econòmic de tota la ciutat».

Notícies relacionades

IATSAE és un grup empresarial dedicat al software informàtic amb 15 anys d’experiència a les espatlles, que desenvolupa i implanta solucions basades en Cloud.

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans

Temes:

Ecologia