1, 2 i 3 de juliol

Els carrers de Viladecans es preparen per a la 33a edició del festival Al Carrer

En aquesta nova edició hi participaran 35 companyies, quatre del municipi, que oferiran unes 80 actuacions d’art als carrers

Els carrers de Viladecans es preparen per a la 33a edició del festival Al Carrer

ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La 33a edició del festival Al Carrer de Viladecans (Baix Llobregat) se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juliol. En aquesta nova edició hi participaran 35 companyies, quatre del municipi, que oferiran unes 80 actuacions d’art als carrers de Viladecans.

Després de dos anys marcats per la pandèmia, amb un format ‘online’ l’any 2020 i aforaments reduïts controlats l’any 2021, aquest any el festival recupera el format habitual. El públic tornarà a viure els espectacles als carrers i places de Viladecans, recuperant els espais del festival, com la plaça de Saint Herblain, el carrer del Sol, el torrent Ballester o la rambla Modolell.

Com ja és usual, la programació fa un repàs de tots els gèneres i formats, però aquest any reserva protagonista molt destacat pel circ. En aquest àmbit destaquen les apostes pel circ contemporani de Circo Los i Circ Pistolet.

Companyies de tot el territori

En l’aposta per una selecció d’artistes que mostrin la potència creativa de les companyies catalanes també tindrà cabuda el clown de Pere Hosta, la dansa de Moveo o la intervenció d’Eléctrico 28. Com ja és tradició, també les companyies de Viladecans tindran el seu espai, amb la presència de Street Style, la dansa de La Plataforma i Isabel Ollé, i una proposta d’una nova companyia sota el títol ‘Líneas cruzadas’.

Pel que fa referència a les companyies de fora de Catalunya, alguns dels plats forts del festival vindran de la mà de les basques Deabru Beltzak, amb un espectacle de música i foc, Zirkozaurre i la clown Maite Guevara. També destaca la valenciana Cia. Fresa con Migrare, una obra sobre dones migrants.

L’edició d’aquest any també recupera els espectacles itinerants, en què sobresurt ‘Aquiles’, de la companyia valenciana LaFam, una figura de més de cinc metres que evoca l’antic heroi grec. Els més petits podran disfrutar als jardins de Magdalena Modolell d’instal·lacions lúdiques, així com un espai de maquillatge creatiu a càrrec de Makiart.

Notícies relacionades

Com a final de festival, La Companyia del Foc realitzarà el seu tradicional espectacle de música i pirotècnia a la façana d’Atrium.

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans

Temes:

Viladecans