Ocupació

El Pla d’Experienciació Laboral de Viladecans incorpora 27 persones del municipi

La iniciativa pretén afavorir la contractació de persones en situació d’atur i vulnerabilitat

El Pla d’Experienciació Laboral de Viladecans incorpora 27 persones del municipi

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Pla d’Experienciació Laboral, organitzat per l’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, incorpora aquesta setmana 27 persones de la ciutat que fins ara es trobaven en situació d’atur.

L’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, ha donat la benvinguda a les 27 persones que portaran a terme tasques en els diferents departaments de l’Ajuntament i els ha animat a col·laborar i a aportar noves idees, assenyalant que, «sempre va bé una mirada externa per poder millorar».

El pla engloba dues accions: Treball als barris i Treball i Formació. Pel que fa el primer programa, les 17 noves incorporacions realitzessin durant nou mesos, diferents serveis d’interès general i social al barri de la Montserratina i Sector de Ponent.

En el cas del Programa de Treball i Formació, les 10 incorporacions restants portaran a terme, durant un període de dotze mesos, formació transversal d’intel·ligència emocional i en habilitats de comunicació i treball en diferents departaments amb tasques d’auxiliar administratiu o d’informació.

Amb aquests programes es pretén afavorir la contractació en situació d’atur i vulnerabilitat perquè millorin la seva capacitat professional i ocupabilitat per impulsar el seu posterior accés al mercat de treball.

Notícies relacionades

En concret han participat 154 persones en el procés de selecció en què el 73,38% eren dones i el 69,48% més grans de 45 anys.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans