Ple municipal

Viladecans concedirà la Medalla d’Honor de la ciutat al sector sanitari públic

També s’atorgaran a «dos exemples de valor esportiu»: la Unió Esportiva Viladecans i el campió olímpic de ciclisme adaptat, Sergio Garrote, que rebrà el títol de fill predilecte

Viladecans concedirà la Medalla d’Honor de la ciutat al sector sanitari públic

Hospital de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El ple de l’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) ha aprovat concedir les medalles d’honor de la ciutat al sector sanitari públic per la tasca portada a terme en la lluita contra la pandèmia.

D’altra banda, també s’atorgaran a «dos exemples de valor esportiu»: la Unió Esportiva Viladecans i el campió olímpic de ciclisme adaptat, Sergio Garrote, que rebrà el títol de fill predilecte.

Les medalles destinades al sector sanitari es concretaran en l’Hospital de Viladecans, els centres d’atenció primària, en l’exministre de Sanitat Salvador Illa i en l’exconsellera de Salut Alba Vergés.

Reconeixement de la feina feta

La concessió de les màximes distincions de la ciutat de Viladecans es realitza cada dos anys coincidint amb la festa major d’hivern i aquest any l’entrega es farà el 20 de gener del 2022.

L’informe de l’equip de govern argumenta que la concessió de la Medalla d’Honor concedida als centres sanitaris públics de la ciutat és en reconeixement de la feina feta, així com «a la capacitat de sofriment i superació demostrada durant la pandèmia de la covid-19».

Notícies relacionades

Pel que fa a l’entitat UD Viladecans rebrà la Medalla d’Honor en reconeixement de la seva tasca com a entitat activa que treballa «per teixir una societat col·laboradora i solidària». El títol de fill predilecte del municipi per a Sergio Garrote és en reconeixement de la seva lluita «per l’excel·lència partint de la dificultat».

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO