Educació

Viladecans promou una iniciativa per visibilitzar els aprenentatges adquirits fora del centre escolar

Consisteix en un passaport físic que anima els infants a aconseguir un segell per la seva participació en cadascuna de les activitats extracurriculars del catàleg

Viladecans promou una iniciativa per visibilitzar els aprenentatges adquirits fora del centre escolar

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) ha repartit durant el mes de novembre entre escolars de 4t i 5è de Primària el Passaport Edunauta.

Més de 1.4000 estudiants del municipi ja disposen del passaport d’aprenentatge impulsat per l’Aliança Educació 360 en col·laboració amb la Fundació Bofill i la Cooperativa +Educació.

Amb aquesta iniciativa es vol promoure la igualtat d’oportunitats a partir d’animar i celebrar la participació en activitats obertes, gratuïtes i amb impacte educatiu dins de la ciutat.

Activitats extracurriculars

A través d’un passaport físic, la iniciativa anima els infants a aconseguir un segell per la seva participació en cadascuna de les activitats extracurriculars del catàleg Edunauta, organitzades per diferents actors educatius, com l’Ajuntament, la Biblioteca Municipal, la Casa de les Abelles i la Jugateca Ambiental.

L’objectiu del Passaport Edunauta és igualar les experiències d’aprenentatge fora de l’escola, per evitar que la falta d’aquestes suposi un desavantatge per a alguns infants.

Es busca d’aquesta manera, que competències com la curiositat, la resolució de problemes, l’empatia o la comunicació, s’entrenin amb aquestes noves activitats.

Notícies relacionades

Les activitats que formen part de la iniciativa ja es poden consultar en el programa de la web municipal.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans