Dones i empreses

Viladecans ajuda a la promoció de les dones

Viladecans Women Corporate és un programa que vol capacitar, acompanyar i ajudar en el creixement de les dones participants

Viladecans ajuda a la promoció de les dones

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) ha creat el programa Viladecans Women Corporate, que forma part del Pla de Reactivació Local (PRL) i que neix amb el compromís d’impulsar una presència de dones més gran en càrrecs directius de les empreses.

L’Ajuntament vol detectar dones amb potencial per accedir als àmbits de decisió de l’empresa, i els ofereix formació sobre gestió empresarial, habilitats personals i professionals, ‘coaching’ i ‘mentoring’ per tornar a l’empresa aquests coneixements en forma de pla estratègic de futur. El programa Women Corporate, realitzat amb la col·laboració de la Diputació i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, se centralitzarà a l’oficina Viladecans Innovació Empresarial (VIE), a l’edifici CUBIC (avinguda del Segle XXI amb passeig de la Marina), malgrat que les sessions seran tant presencials com telemàtiques. La primera edició començarà el 23 de setembre i la inscripció està oberta.

Capacitació, acompanyament i creixement

Viladecans Women Corporate és un programa de capacitació, acompanyament i creixement per a les dones participants; d’acompanyament que implica un seguiment i una tutorització continuada per part de personal expert al llarg del desenvolupament del programa; de capacitació que donarà eines i instruments d’alt nivell que els permetrà implementar-los en el seu lloc de treball, i de creixement perquè vol incidir en els resultats econòmics de l’empresa.

Notícies relacionades

Les empreses hauran d’estar compromeses amb aquesta capacitació, si és possible per promocionar la persona que participa al taller, i per descomptat per permetre-li seguir el programa.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Dones