Reorganització de funcions

L’Ajuntament de Viladecans reestructura l’equip de govern municipal

La redistribució s’ha fet per repartir les competències que tenia la primera tinenta d’alcalde, Elena Alarcón, morta recentment

29072016 facana ajuntament

29072016 facana ajuntament

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) ha reorganitzat les funcions entre tinents d’alcalde i regidors per repartir les competències que fins ara tenia la primera tinenta d’alcalde,Elena Alarcón, que va morir de càncer el 16 de març passat.

Joana Sánchez passa a assumir les competències d’Alcaldia, de Serveis Generals i d’Empreses i Innovació. Per la seva banda, la regidora del Districte I Rosa Canisio suma a les competències de Patrimoni les de Contractació Pública, Innovació Social i Participació i d’Ocupació i Formació. Així mateix, María Àvila, regidora de Serveis Socials i de Solidaritat, Agermanaments i Cooperació, serà el referent de la Sindicatura de Greuges.

Quant a la Comissió Informativa de Presidència ja la Comissió Especial de Comptes, la presidència recau en Joana Sánchez i la vicepresidència en Rosa Canisio.

Tinents d’alcalde

També hi ha novetats quant als tinents d’alcalde. Anselmo Sánchez passa de ser 5è a primer tinent d’alcalde i Rosa Canisio entra com a 8a tinenta d’alcalde.

Notícies relacionades

Així, els tinents i tinentes d’alcalde actuals són:

1r tinent d’alcalde: Anselmo Sánchez 2n tinent d’alcalde: Gisela Navarro 3r tinent d’alcalde: Richard Calle 4t tinent d’alcalde: Encarna García 5è tinent d’alcalde: Jordi Mazón 6è tinent d’alcalde: Joana Sánchez 7a tinent d’alcalde: Carmen Gimeno 8a tinent d’alcalde: Rosa Canisio Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments