‘Webinar’

Viladecans organitza un seminari en línia per debatre el model de ciutat

Forma part del cicle de debat entorn de l’Agenda 2030 que el municipi va iniciar a principis d’any

Es llegeix en minuts

El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) ha organitzat un seminari online el pròxim 3 de març a les 17 hores per debatre i reflexionar el model de ciutat que volen els viladecanencs. Aquest webinar forma part del cicle de debat entorn de l’Agenda 2030 que el municipi va iniciar a principis d’any.

En aquesta sessió es debatrà el model de ciutat, un dels reptes específics de l’agenda urbana. Dins d’aquest tema apareixen tres reptes a tractar: com protegir, conservar i millorar el patrimoni natural, cultural i paisatgístic i fomentar l’adaptació de la ciutat a la natura; com perseguir una estructura urbana compacta i polifuncional amb diversitat d’usos i funcions, que prioritzi processos de reforma interna a través del reciclatge dels teixits urbans ja existents; i com garantir la qualitat i l’accessibilitat universal dels espais públics.

Et pot interesar

Aquest ‘webinar’ forma part del cicle de seminaris ‘online’ que l’Ajuntament de Viladecans ha impulsat dins del procés participatiu per configurar l’Agenda 2030 a la ciutat. El projecte de l’agenda, de nivell europeu, es concreta en disset Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i 169 metes per posar fi a la pobresa, protegir el planeta i garantir que totes les persones disfrutin de pau i prosperitat per al 2030.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO