‘Webinar’

Viladecans organitza un seminari en línia per debatre el model de ciutat

Forma part del cicle de debat entorn de l’Agenda 2030 que el municipi va iniciar a principis d’any

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) ha organitzat un seminari online el pròxim 3 de març a les 17 hores per debatre i reflexionar el model de ciutat que volen els viladecanencs. Aquest webinar forma part del cicle de debat entorn de l’Agenda 2030 que el municipi va iniciar a principis d’any.

En aquesta sessió es debatrà el model de ciutat, un dels reptes específics de l’agenda urbana. Dins d’aquest tema apareixen tres reptes a tractar: com protegir, conservar i millorar el patrimoni natural, cultural i paisatgístic i fomentar l’adaptació de la ciutat a la natura; com perseguir una estructura urbana compacta i polifuncional amb diversitat d’usos i funcions, que prioritzi processos de reforma interna a través del reciclatge dels teixits urbans ja existents; i com garantir la qualitat i l’accessibilitat universal dels espais públics.

Notícies relacionades

Aquest ‘webinar’ forma part del cicle de seminaris ‘online’ que l’Ajuntament de Viladecans ha impulsat dins del procés participatiu per configurar l’Agenda 2030 a la ciutat. El projecte de l’agenda, de nivell europeu, es concreta en disset Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i 169 metes per posar fi a la pobresa, protegir el planeta i garantir que totes les persones disfrutin de pau i prosperitat per al 2030.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO