Pandèmia de la Covid-19

Viladecans programa activitats virtuals per mantenir l’esperit de la festa major d’hivern

Atrium també inaugura l’any amb la cantant Meritxell Neddermann com a artista destacada

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La festa major d’hivern s’adapta a la pandèmia sanitària de la Covid-19 i el consistori programa activitats virtuals per mantenir l’esperit de la festivitat.

La celebració, que es realitza el dia 20 de gener, proposa una alternativa virtual per mantenir l’esperit, amb activitats per a grans i petits, segons expliquen des del consistori.

Del dia 20 al 24 de gener, el festival de narració oral penjarà cada dia un conte a les xarxes socials municipals, de la mà de les entitats ANIN i El Megaphon.

Programació a l’Atrium

Programació a l’AtriumLa Colla del Mamut traslladarà en format virtual el ja tradicional joc de preguntes ‘Coneixes Viladecans?’ a través de l’Instagram municipal, i amb premi per al guanyador. Per la seva banda, l’Agrupació Escolta l’Espiga organitzarà un gran joc de pistes per a totes les agrupacions d’oci locals.

Notícies relacionades

Atrium també arrenca la programació del 2021, coincidint amb la festa d’hivern, i el divendres 22 a les 20.00 h es podrà veure el premiat monòleg Ramon, així com la música de Meritxell Neddermann el dissabte 23 o un espectacle infantil de titelles el diumenge 24.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments