OBERTURA AL 80%

L''outlet' de Viladecans reobrirà en fase 2 amb el 80% de l'oferta comercial

Segons el centre, s'han desinfectat a fons les instal·lacions, s'han reforçat els protocols de neteja i s'han ampliat els equips de seguretat

Els visitants tindran a la seva disposició dispensadors de gel higroalcohòlic a cada botiga i cartelleria que indicarà la capacitat màxima de cada local

foto 3657685

foto 3657685

1
Es llegeix en minuts
ACN

Viladecans The Style Outlets ho té tot a punt per reobrir les portes el dilluns 8 de juny si, com tot apunta, Barcelona i la seva àrea metropolitana passen a la fase 2 de la desescalada. Ho farà amb el 80% de l’oferta comercial en funcionament i amb unes rigoroses mesures de seguretat i higiene, segons ha informat el centre.

En un comunicat, els responsables de l’‘outlet’ asseguren que s’han desinfectat a fons les instal·lacions, s’han reforçat els protocols de neteja –especialment en lavabos, sala de lactància, ascensors i passamans– i s’han ampliat els equips de seguretat per garantir el manteniment de la distància social i per resoldre qualsevol dubte dels visitants.

Des del centre comercial recorden, a més, que el fet que l’equipament sigui a l’aire lliure i tingui un recorregut senzill facilita el compliment de les mesures de distanciament interpersonal. Tot i que ara per ara es limitarà l’ús de les zones de descans, les àrees infantils i la ludoteca estaran tancades d’acord amb la normativa vigent. 

Gel a totes les botigues i cartelleria informativa

Els visitants tindran a la seva disposició dispensadors de gel hidroalcohòlic, que estaran distribuïts per tot el centre i a les entrades de cada botiga, així com cartelleria i senyalització que indicaran les mesures de seguretat i els nous procediments, inclosa la capacitat màxima permesa a cada local.

Notícies relacionades

A més, es podrà disposar de plàstics o fundes d’un sol ús per utilitzar per als cotxets per a nadons o les cadires de rodes, que el centre deixarà gratuïtament als visitants. Com que l’aparcament és gratuït, tampoc hi haurà risc de contagi a les màquines de pagament o a les cues d’espera per pagar.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA