CICLISME ADAPTAT

Doblet d'or per al viladecanenc Sergio Garrote a la Copa del Món de Corridonia

El 'handbiker' del Club Ciclista Sant Boi es va imposar dissabte en la prova en ruta i dijous en contrarellotge i continua sumant victòries per a Tòquio 2020

sergio

sergio

1

Elhandbiker de Viladecans Sergio Garrote va aconseguir dissabte passat el que va ser el seu segon or a la Copa del Món de Corridonia de ciclisme adaptat després d’imposar-se en la prova en ruta de la classe H2, medalla que va precedir l’aconseguida dijous en la prova contrarellotge de la seva categoria.

Garrote, membre del Club Ciclista Sant Boi, forma part de la Selecció Espanyola de Ciclisme Adaptat, que va viatjar a Corridonia (Itàlia) per disputar la primera cita del circuit mundial de l’UCI, que atorga importants punts de cara a la classificació per als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020.

El conjunt nacional va finalitzar diumenge la primera etapa amb quatre medalles d’or, dues plates i un bronze, dues d’aquestes –ors– fruit dels triomfs del viladecanenc. Després d’un quilòmetre i mig de dura ascensió i 45 quilòmetres de recorregut, Garrote va acabar imposant-se als seus dos grans rivals, William Groulx i Luca Mazzone, i va arribar a la meta en un temps de 1:08.49.

Dijous passat, el de Viladecans va aconseguir sobreposar-se també al nord-americà i a l’italià en la prova contrarellotge, va avantatjar el segon classificat en dos minuts i Mazzone en quatre, amb un temps de 44:06:07. La pròxima prova de la Copa del Món de Ciclisme Adaptat tindrà lloc aquesta setmana, del 16 al 19 de maig, a la localitat belga d’Ostend.

Més notícies de Viladecans i Sant Boi a les edicions locals d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA