Per Sergi Mas

El pòdcast d’EL PERIÓDICO | Revetlla i petards: la pitjor combinació per als gossos

El pòdcast d’EL PERIÓDICO | Revetlla i petards: la pitjor combinació per als gossos
1
Es llegeix en minuts
Sergi Mas

Ja som a l’estiu. I amb l’estiu, la revetlla com a festa de benvinguda a les calors i els capbussons a les platges. No obstant, no tots els éssers reben de bon grat els petards que acompanyen la nit de demà.

Els gossos solen reaccionar malament davant els sorolls forts i estridents, i els coets i petards de la festivitat els poden convertir aquesta nit en un infern, tot i que es tracti de la més curta de l’any. «Les fòbies més freqüents en els gossos, i també als gats, són provocades pel soroll de petards i tempestes», assenyala Marta Amat, responsable del Servei d’Etologia Clínica de l’Hospital Clínic Veterinari de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en una entrevista a EL PERIÓDICO.

La periodista Vega Sánchez, especialista en animals, plantes i curiositats, ens aporta perquès, claus i possibles solucions perquè els nostres peluts no s’ho passin tan malament.

Club Entendre-hi + Animals i plantes d’EL PERIÓDICO

Notícies relacionades

Al Club Entendre-hi + Animals i plantes d’EL PERIÓDICO som amants dels éssers vius i ens interessa tot allò que hi està relacionat. Aquí us explicarem tot allò relacionat amb les vostres mascotes i com treure el màxim profit de les vostres plantes, sempre des d’un punt de vista ecològic i sostenible. És molt fàcil unir-se al club. Registra't a Entre Tots i escriu-nos per explicar-nos les teves inquietuds o compartir les teves experiències.

On es pot escoltar

On es pot escoltar‘El pòdcast d’El Periódico’ es publica de dilluns a divendres i es pot escoltar a les plataformes iVooxSpotifyPodimoGoogle PodcastsAmazon Podcasts i Apple Podcasts.

Equip

Idea i supervisió: Iosu de la Torre.

Edició i realització: Sergi Mas.

Disseny de so: Cadena Pirenaica.

Estudi de gravació: Manolita Studios.

Veu en off: Mercè Torrents.