Desengany en ‘STREAMING’

HBO Max cancel·la la tercera temporada de ‘30 monedas’

 «Els capítols de l’última temporada estan escrits. Faré l’impossible per acabar-la», lamenta el seu creador i director, Álex de la Iglesia.

HBO Max cancel·la la tercera temporada de ‘30 monedas’

INFORMACIÓN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

No hi haurà una tercera temporada de 30 monedas, la sèrie escrita i dirigida per Álex de la Iglesia per a HBO. En un tuit, De la Iglesia va compartir ahir la decisió de la cadena nord-americana de no renovar la seva creació amb un to de tristesa i decepció. "Els capítols de l’última temporada estan escrits. La història va ser concebuda des del principi com una trilogia. 30 monedas és part de la meva vida. Faré l’impossible per acabar-la", va escriure.

Notícies relacionades

De la Iglesia va estrenar la primera temporada el novembre del 2020 a HBO, amb Megan Montaner, Eduard Fernández i Miguel Ángel Silvestre com a protagonistes. No era la seva primera sèrie però sí el seu projecte més ambiciós al tenir una plataforma de streaming darrere.

La segona entrega, coescrita juntament amb Jorge Guerricaechevarría, va arribar a HBO el 2023. En total eren vuit nous episodis de 50 minuts. Va comptar amb la col·laboració de l’actor nord-americà Paul Giamatti, que es va unir a l’elenc encapçalat per Miguel Ángel Silvestre, Megan Montaner, Eduard Fernández i Najwa Nimri. Es va rodar a Espanya, Itàlia, els EUA, França i el Regne Unit.