Descobreix la taxa d'èxit d'una cirurgia capil•lar a Turquia

El país rep cada any a més de mig milió d'estrangers que se sotmeten a aquesta mena de cirurgia

Els empelts capil·lars lideren els tractaments de cirurgia estètica a Turquia

Els empelts capil·lars lideren els tractaments de cirurgia estètica a Turquia / Shutterstock

4
Es llegeix en minuts
Pep Canals

La caiguda del cabell és un dels complexos que més afecta homes i dones. L'alopècia no distingeix de sexes i tampoc d'edats. Avui dia, gràcies als avanços de la medicina, pots recuperar el teu pèl o, almenys, una bona densitat, gràcies als empelts capil·lars, que des de fa més de deu anys s'han convertit en la solució més eficaç i duradora per a combatre la calvície.

I si parlem d'un país especialitzat en aquesta mena de tractament, Turquia s'emporta la palma. Segons l'Organisme de Relacions Econòmiques Exteriors de Turquia (DEIK), més de mig milió d'estrangers viatgen al país per a sotmetre's a una cirurgia capil·lar.

Però per a alguns pacients, no és fàcil viatjar a l'estranger per a recórrer a aquest tractament quirúrgic. En aquest article respondrem tots els teus dubtes i t'explicarem tot sobre el procés i la taxa d'èxit d'un trasplantament capil·lar a Turquia.

1. És perillós el trasplantament de cabell a Turquia?

Com en qualsevol procediment quirúrgic, sempre és important recórrer a especialistes qualificats i experimentats. Per això, encara que el trasplantament capil·lar sigui una intervenció benigna i ara molt habitual, és molt important que es realitzi en un centre capil·lar o en una clínica especialitzada com HairBack Clinic a Istanbul.

Per tant, el trasplantament de cabell a Turquia no és perillós si es realitza en un lloc especialitzat.

L'estudi previ és fonamental en un empelt capil·lar

/ Cedida

2. Com és la cirurgia d'un empelt capil·lar?

Abans d'anar a Turquia per a sotmetre's a un empelt capil·lar, és necessari que la clínica estableixi un diagnòstic preliminar. Aquest procediment permet conèixer si el pacient és un bon candidat per al trasplantament de cabell i el resultat més bo que es pot obtenir. En aquest sentit, es tenen en compte diversos factors com la qualitat de la zona donant, el grau de la teva alopècia, la teva edat o el teu estat de salut.

L'operació de trasplantament capil·lar es realitza amb anestèsia local, per la qual cosa és indolora i no deixa cicatrius visibles. Els membres de l'equip mèdic extreuen els empelts de l'àrea donant (en general, la part posterior i els costats del cap) i després els implanten en les àrees receptores (àrees despoblades o de baixa densitat). En total, el procediment quirúrgic dura entre 6 a 8 hores, i es realitza sota la supervisió del doctor.

Després d'una fase de recuperació i cicatrització d'aproximadament 15 dies, els resultats del trasplantament capil·lar començaran a ser visibles als 6-9 mesos, i seran òptims als 12 mesos.

 

3. Què pot causar un “trasplantament capil·lar fallit”?

La taxa d'èxit del trasplantament de cabell depèn, en gran manera, de la clínica i els equips mèdics que ho han realitzat. Però si hi ha una cosa fonamental és, precisament, la fase postoperatòria, que juga un paper decisiu en l'èxit i el resultat final del trasplantament capil·lar.

De fet, el metge hauria de donar algunes recomanacions que s'han de seguir al peu de la lletra, així com un procediment de rentada especial per a realitzar una vegada que torni a casa. És necessari evitar la pràctica d'esports o la natació, l'exposició al sol, l'ús de casc o gorra, almenys, durant un període que oscil·la entre 15 dies i 1 mes.

Les rentades postoperatòries s'han de realitzar diàriament, utilitzant únicament els productes proporcionats per la clínica i seguint el protocol indicat.

A més, si el cirurgià recomana tractaments capil·lars addicionals (medicaments o quirúrgics), es tracta de temes importants per a l'èxit del trasplantament capil·lar. En resum, si el trasplantament capil·lar es realitza en una clínica de trasplantament capil·lar de Turquia, com és HairBack Clinic, i se segueix bé el protocol postoperatori, no hauria d'haver-hi cap risc de trasplantament capil·lar fallit.

4. Quin és el preu d'un trasplantament de cabell?

A diferència de països europeus com Espanya o França, en els quals el preu del trasplantament de cabell és inassequible per a molts, el trasplantament de cabell a Turquia continua sent més assequible per a la gran majoria. Les clíniques de trasplantament capil·lar a Turquia ofereixen als seus pacients paquets amb tot inclòs, que permeten viatjar amb total tranquil·litat, i alguns dels millors cirurgians de trasplantament capil·lar.

Si es comparen els preus amb Espanya, on el cost del trasplantament capil·lar sol ser superior a 3500 €, un empelt capil·lar a Turquia oscil·la entre 1900 € i 2300 €, depenent per descomptat de la tècnica que se segueixi, sent la més avançada la tècnica DHI i la Tècnica FUE Safir, el nombre de sessions de trasplantament capil·lar necessàries i els serveis prestats.

Els resultats d'un empelt capil·lar triguen entre 6 o 9 mesos a ser visibles

/ Cedida

No obstant això, cal anar amb compte amb els preus massa baixos i atractius que alguns centres no qualificats poden oferir en el mercat del trasplantament capil·lar. Un trasplantament capil·lar de menys de 1700 € no pot ser realitzat per equips mèdics experts. Un trasplantament de cabell barat, per tant, corre el risc de ser un trasplantament de risc.

On sotmetre's a un empelt capil·lar a Turquia?

HairBack Clinic, situada en una clínica privada a Istanbul, s'ha convertit en una de les millors opcions per a sotmetre's a un trasplantament capil·lar a Turquia. Compta amb un equip de cirurgians capil·lars experts com el Dr. Baykal Oymak, que efectua operacions exitoses de trasplantament capil·lar cada dia, en pacients de tot el món.

El Doctor Baykal Oymak és un dels més prestigiosos de Turquia

/ Cedida