Festes nadalenques

¿No et vols gastar gaire amb l’Amic Invisible? Mira aquestes 10 idees

Aquesta llista inclou algunes opcions de regals útils i originals amb preus econòmics

3831865 591

3831865 591

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Nadal és l’època de l’any dels regals per excel·lència. Al llarg d’aquestes setmanes, donar i rebre obsequis és el comú denominador d’unes festes que tenen el principal objectiu de mantenir viva la il·lusió en tot moment. Per aquesta raó, un dels jocs més habituals durant la temporada nadalenca és l’ Amic Invisible.

Aquesta dinàmica de grup consisteix a fer un sorteig per assignar a cada participant un destinatari del regal, el pressupost del qual i data d’entrega es fixen abans de començar a pensar idees. Per això, moltes vegades és difícil trobar productes originals i realment útils que s’adaptin als preus establerts, que no solen ser gaire alts. En la següent llista, trobaràs articles que podràs adquirir per menys de deu euros.

‘Kit’ antiressaca

Un regal realment original entre amics pot ser un paquet amb les millors solucions per afrontar la ressaca. Dins d’aquest ‘kit’ no poden faltar una ampolla d’aigua, ibuprofens, xiclets i sobres de te i cafè.

Boles de Nadal personalitzades

Aprofitar la temporada d’hivern per regalar productes lligats a la temàtica nadalenca resulta una aposta segura a l’hora de pensar en una idea per a l’Amic Invisible. Per això, les boles de Nadal que s’utilitzen per decorar els arbres a casa pot ser la solució. Si, a més, s’aconsegueix que aquests articles siguin personalitzats amb el nom del destinatari, la barreja passa a ser perfecta.

Bolígraf netejaauriculars

Tot i que no sigui un regal recurrent, disposar d’una eina per netejar els auriculars pot ser una necessitat desconeguda per a molts. Per això, el bolígraf netejaauriculars és la millor solució per mantenir impol·luts aquest tipus d’accessoris.

Suport de fusta per a mòbils

Si la persona que ha de rebre el regal és algú que passa moltes hores a l’oficina o treballant davant l’ordinador, pot resultar-li realment útil disposar d’una eina per recolzar el mòbil. En aquests casos, el suport de fusta per a dispositius d’aquest tipus encaixa perfectament.

‘Tote bag’

Les ‘tote bags’ són l’accessori de moda. La seva senzillesa i, sobretot, la seva utilitat són la combinació perfecta a l’hora d’aconseguir aquestes bosses de cotó. Així mateix, la possibilitat de personalitzar aquest producte el converteixen en una idea perfecta per al joc de l’Amic Invisible.

Capsa dels sentits

Les capses dels sentits són un regal casolà la temàtica del qual depèn del destinatari. Consisteix a regalar un conjunt de cinc articles, cadascun relacionat amb un sentit (vista, oïda, olfacte, gust i tacte). L’avantatge d’aquest tipus de regals és que l’enfocament pot ser molt diferent en cada cas, tot depèn de la creativitat i de les experiències compartides amb l’altra persona.

‘Smartbox’ casolana

Un altre regal que no implica comprar res en concret és aquest tipus de ‘smartbox’, que, a diferència dels packs canviables per viatges o reserves en restaurants o hotels, equival a un pla amb el remitent.

Paquet de ‘gadgets’

Shein és una de les plataformes de compra ‘online’ més freqüentades pels usuaris en l’actualitat. Els preus competitius són el motiu principal del creixement de la companyia xinesa. A diferència del que es pugui pensar, a la web de Shein es poden trobar molts altres productes fora del sector de la moda, així que un pack amb diferents eines es pot convertir en un regal molt útil. Els llums decoratius, els accessoris de cuina o altres ‘gadgets’ poden estar inclosos dins del paquet.

Garlanda amb fotos

Aquest regal és tan personal com econòmic. Amb només fotografies, cordills, pinces i un marc es pot aconseguir un element decoratiu personalitzat i amb un alt valor sentimental per al seu destinatari.

Llums led

Els llums led són un element decoratiu cada vegada més present a les habitacions. La possibilitat de controlar el color i la intensitat dels llums des d’un dispositiu en remot fan d’aquest article un producte perfecte per deixar a disposició del destinatari on col·locar-lo.

Temes:

Estalvi