A la C-31

Dos joves de 19 i 20 anys moren en un accident de moto a Palamós

  • El vehicle en què viatjaven va sortir de la carretera per causes que s’investiguen

  • Amb aquest sinistre ja són 29 els motoristes morts des de començament d’any

A1-121689677.JPG

A1-121689677.JPG / ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dos joves de 19 i 20 anys van morir aquest dijous després de sortir de la via la motocicleta en què circulaven per la carretera C-31, al seu pas per Palamós (Baix Empordà). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l’accident es va produir poc després de les 21.00 hores a l’altura del punt quilomètric 326,9 de la C-31 quan, per causes que s’investiguen, una moto amb dos ocupants va sortir de la via.

La moto dels joves, que circulava en sentit sud, cap a Palamós, va sortir disparada i va impactar contra un camió que estava aparcat en un supermercat que hi ha a peu de l’autovia.

Notícies relacionades

A conseqüència de l’impacte van morir el conductor del vehicle, I.C.G., de 20 anys i veí de Calonge (Baix Empordà), i À.B.V., de 19 anys i veïna de la Seu d’Urgell (Alt Urgell). Arran d’aquest sinistre es van activar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

83 víctimes el 2021

Amb aquestes víctimes ja són 83 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa interurbana de Catalunya, 29 de les quals, motoristes, una circumstància que preocupa les autoritats de trànsit.