A L'A-8

Un kamikaze provoca un accident amb tres morts a Cantàbria

Commoció al poble d'origen de les víctimes, entre les quals hi ha una parella de 26 i 24 anys que s'acabaven de casar

Trànsit revisa les càmeres per descobrir a quin punt de l'autovia va entrar el vehicle que anava contra direcció

a

a

1
Es llegeix en minuts

Un conductor que circulava en sentit contrari a l'autovia A-8 Caviedes (Cantàbria) va provocar un accident amb tres morts. Mentre s'investiguen les causes que van poder portar el kamikaze a viatjar en contra direcció, la població de Los Corrales de Buelna, a uns 50 quilòmetres, està commocionada ja que les tres víctimes eren veïnes de la localitat, entre ells una jove parella que s'acabaven de casar.

El sinistre va passar divendres cap a les nou del vespre. Tal com apareix en unes imatges de la Direcció General de Trànsit (DGT) dels instants previs a la col·lisió, el cotxe que anava en direcció contrària va circular un tram creuant-se amb altres turismes i camions, que en algun moment van haver de canviar de carril per no impactar amb ell.

Aquests fotogrames hauran de ser analitzats ara amb precisió pel jutjat que s'ocupi de la instrucció del cas i la Guàrdia Civil, en primer lloc per descobrir en quin punt de l'autovia es va incorporar l'home i també per dilucidar si es va tractar d'una equivocació o d'un acte voluntari.

Net de l'exalcalde

En qualsevol cas el resultat va ser terrible. El kamikaze va acabar impactant frontalment amb un altre turisme, en què precisament viatjaven dos nois de la seva localitat, David Duque Alario, de 26 anys, i Ana Capellín González, que l'endemà feia 25 anys. S'havien casat fa poc, explicaven aquest dissabte els seus familiars i amics. Tots dos eren molt coneguts a Los Corrales perquè el noi era net de l'exalcalde de la localitat pròxima de Camargo, i ella, filla del sabater.

Notícies relacionades

L'impacte entre el Seat Toledo i el Citroën C4 va ser terrible i els serveis d'emergència van explicar que van tenir molta feina per recuperar els cossos de les tres víctimes, entre les quals també hi havia el conductor que havia provocat l'accident, Rafael Quevedo Argumosa, de 48 anys. La A-8 va estar tallada durant dues hores i mitja.

Suport a la família a les xarxes socials

Les mostres de dolor públic a les xarxes socials van ser constants, com les que van fer el mateix president de Cantàbria o l'alcaldessa de Camargo, entre altres.