Cap d’any

Incompliment de les mesures covid a Terrassa: una denúncia a un establiment i una festa il·legal

Els fets van tenir lloc en un local de restauració del carrer Santa Cecília i en una nau del carrer Venus

foto-referencial-pm-trs1

foto-referencial-pm-trs1 / Ajuntament de Terrassa (Premsa)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest cap de setmana –dies en què ha arribat el final del 2020 i l’entrada al nou any– ha comportat celebracions i retrobaments amb famílies i amics. A Terrassa (Vallès Occidental) la policia local s’ha vist abocada a denunciar un establiment de restauració i a desmantellar una festa il·legal que no respectaven les mesures de contenció establertes pel Govern de la Generalitat.

Concretament, el diumenge 2 de gener a les 19:30 h la policia egarenca va interposar la denúncia al responsable d’un establiment de restauració situat al carrer de Santa Cecília després de comprovar que a l’interior s’acumulaven 35 persones i que no s’estaven complint les distàncies de seguretat ni les mesures d’aforament.

Paral·lelament, la dotació d’agents va comprovar que 12 de les 35 persones que s’aglutinaven a l’interior del local no presentaven el passaport covid necessari per poder accedir a l’establiment. Segons el cos policial, aquests clients van quedar identificats.

Festa il·legal amb 55 persones

D’altra banda, la nit de final d’any – de divendres a dissabte – la Policia Municipal, juntament amb els Mossos d’Esquadra, va desmantellar una festa il·legal en què participaven unes 55 persones.

La intervenció va tenir lloc a la 1:31 h de la matinada després que una patrulla de la policia pocal que estava fent vigilància preventiva per evitar festes i ‘botellons’ detectés diferents grups de persones que accedien a l’interior d’una nau del carrer de Venus.

Els agents van efectuar un dispositiu de control d’accés als dos extrems del carrer per evitar el pas de més personal a la nau i poder accedir al recinte juntament amb sis dotacions de Mossos d’Esquadra.

Notícies relacionades

Durant la inspecció, els agents van comprovar que els organitzadors cobraven entrada per accedir a la festa, de manera que els organitzadors i assistents van quedar denunciats.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Terrassa